10 dilemma, amit csak a magas emberek érthetnek meg

Íme egy lista olyan problémákról, amelyekkel az átlagosnál magasabb lányok találják szembe magukat nap, mint nap. Legyen szó csupán a mindennapi helyzetekről vagy buliról, vannak dolgok, amik kényelmetlenséget okozhatnak, ha ebbe a csoportba tartozol. Nézzük, hány dologgal értetek egyet:

1. Az a fránya magassarkú. Igen, neked nem túlzottan ajánlott, hiszen már így is mindenkit a feje búbja alapján tudsz beazonosítani.

2. Ha szeretnél szemkontaktust teremteni, görnyedned kell. Helló, hanyag tartás! Kivételt képez az újszülött zsiráf az állatkertben. Vele pont egymagasak vagytok.

3. Párkapcsolat. Elég nagy dicsőség, ha a pasid felnéz rád, ám nem akkor, ha csak azért teszi, mert a hónod aljáig ér…

4. Nadrágok. Ha felpróbálsz egyet, ami csípőben jó, azt épp, hogy feltudod húzni a térdedig. Ami pedig hosszában jó…nos, abba még a barátnőd is belefér melléd.

5. Nem, téged soha nem fog senki felkapni, amikor hosszú idő után újra találkoztok. Nem azért, mert nem szeretnek és nem örülnek neked igazán, hanem mert fizikai képtelenség.

6. Nem, te sem lehetsz szupermodell. A legtöbb ügynökség előre szól, hogy a felső határ 178 cm, akik meg nem, azok “nem a te arcodat keresik”.

7. A magas embereket senki nem tartja aranyosnak, hiába is próbálkoznak. Úgyhogy egy idő után már nem is erőlködnek.

8. Koncert? Tuti, hogy a hátsó sorba kell majd állnod, mivel ha beállnál a tömeg közepére, rettenetesen feszélyezve éreznéd magad amiatt, hogy aki mögötted áll semmit sem lát és már rég elküldött magában melegebb éghajlatra.

9. Alacsony plafonok, ajtókeretek, a vízszintes kapaszkodó a villamoson. Mindig intim kapcsolatba kerülsz velük. Alapból utálod a tömegközlekedést, mert egyszerűen nem neked találták ki.

10. Tornasor. Mindig, mindent neked kell először. Ugyanakkor le merem fogadni, hogy neked is van egy előre begyakorolt válaszod arra a kérdésre, hogy miért nem vagy még válogatott kosaras.

+1. Az a felbecsülhetetlen érzés, amikor szökőévente egyszer elsétál melletted egy nálad magasabb ember. Ez az a pillanat, amikor végre picinek és törékenynek érezheted magad. 🙂

forrás

betöltés...