3 legfontosabb férfi tulajdonság, amit a nők imádnak

Néhány ezer évvel ezelőtt, a nők olyan férfiakra vadásztak, akik erősek, izmosak és bátrak voltak. Akik képesek voltak levadászni a vadat, és a családjukat meg tudták védeni az erejükkel. Ez a dolog nem sokat változott a mai napig. A nők alapvetően mindig is három tulajdonságot kerestek és keresnek mind a mai napig a férfiakban.

1. A NŐK BELEVALÓ ÉS MAGABIZTOS FÉRFIT AKARNAK

Az a pasi, aki azon erőlködik, hogy lenyűgözze a nőket, valójában egy bizonytalan férfi. Tud-e egy bizonytalan férfi vadászni? El tudja-e látni élelemmel a családját? A legtöbb esetben a válasz: NEM. Ne légy ez a típusú férfi. Ne keresd a kifogásokat, és ne várd, hogy a nők megértsenek téged. Ha így teszel, ezzel egy alacsony státuszú férfi képét fested magadról a nők szemében.

„ Leülhetek melléd?” és „Meghívhatlak egy italra?” a legrosszabb kérdések amiket a férfiak felszedési szövegként szoktak használni. Légy férfi, és soha többet ne kérj senkitől sem jóváhagyást. Ha úgy tetszik, akkor ülj le a csaj mellé anélkül, hogy az engedélyét kérnéd. Legyen annyi önbizalmad, hogy jóváhagyás nélkül le merj ülni egy szép nő mellé. Légy egy kicsit pimasz, a nők azt imádják.

2. A NŐK MOSOLYGÓS, ÉS JÓ HUMORÉRZÉKŰ FÉRFIT AKARNAK

A mosoly és a jókedv sikeres személyiségről árulkodik. Aki képes nevetni, és viccelni, annak az élete nagy valószínűséggel rendben van. A nők szeretik a jókedvű férfiakat, sokkal inkább, mint azokat a faarcúakat, akik úgy próbálnak keménynek mutatkozni, hogy egyáltalán nem mosolyognak. Ha huzamos ideig nem mosolyogsz egy nőre, az meg fog unni téged, és tovább áll.

A nők szeretnek valami nagyszerű dolog részévé válni. Ha mosolyogsz, ezzel azt közvetíted magadról, hogy boldog ember vagy, a nők pedig meg akarják tudni, hogy mi a titkod, és a részesévé akarnak válni.

Tudnál annyira vonzódni egy faarcú lányhoz, mint egy mosolygós, pozitív kisugárzásúhoz? Én biztosan nem. Gondolj csak bele, hogy ők is pontosan úgy reagálnak erre a dologra, mint ahogyan te reagálnál.

Mosolyogj, de igazán őszintén. Ne tettesd a mosolyt! Ha nem esik jól mosolyogni, akkor inkább ne mosolyogj, különben rögtön észreveszi a csaj, hogy csak kamuzol.

3. A NŐK TISZTA, ÉS ÁPOLT FÉRFIT AKARNAK

Szerintem ez egyértelmű, nem igényel sok magyarázatot. Mindig figyelj oda a külsődre, légy tiszta és ápolt. Mindig nézz ki a tőled telhető legjobban. Pont.

betöltés...