Gyanútlanul sétált a lány az utcán, amikor ez az 5 fiatal férfi teljesen váratlan dolgot tett!

A Valentin nap már itt van, a szerelem csak úgy repked a levegőben. Számos módja van a szeretet kifejezésének, van aki egy csokor virággal, mások egy doboz bonbonnal lepik meg kedvesüket, és van, aki a romantikus vacsorától sem riad vissza. Az én kedvencem a jó öreg szerenád.

Énekeltél már kedvesednek szerenádot? Ha nem is tudsz énekelni azért még megpróbálhatod. Tanulj meg egy szép dalt és lepd meg párod vele. Akárcsak ezek a fiúk tették a lányokkal. Sajnos nem mindenki olyan szerencsés, hogy ezt a napot párban töltse, és valljuk be egyedül lenni ezen az ünnepen elég idegesítő dolog lehet.

Éppen ezért Stuart Edge, a YouTube egyik sztárja arra gondolt pár barátjával, hogy meglepik a gyanutlan lányokat. Fehér ingbe, fekete nadrágba öltöztek, de természetesen nem hiányozhatott a fekete nyakkendő sem. Véletlenszerűen választották ki a lányokat, akik mögé bújva belekezdtek énekükbe.

Van aki megijedt, más zavartan mosolygott, és van aki zavarában gyorsabbra vette lépteit. Minden esetre a srácok mosolyt csaltak nemcsak a lányok, hanem a közönség arcára is.

betöltés...