Mézes fahéjas arcmaszk, ami csodát művel az arcoddal

Az arc az egyik legkényesebb testrészünk, ugyanis a legtöbb pattanás nyomai itt láthatók még hosszú idővel is. A gyógyulási folyamatok több ideig eltartanak, a sötétebb foltok pedig megmaradhatnak.

A mézes fahéjas arcmaszk igazi csodát művel az arcon, ugyanis nemcsak segít megszabadulni a pattanásoktól és a mitesszerektől, hanem azok nyomait is eltünteti. Ha egy ragyogó és hibátlan arcbőrt szeretnénk, próbáljuk ki ezt az arcmaszkot, az eredmények pedig magukért beszélnek majd.

Recept:

1 teáskanál mézet 1 teáskanál fahéjjal keverjünk össze és vigyük fel az arcra elkerülve a szem környékét. Hagyjuk hatni 20-25 percig, majd öblítsük le.

Ha szeretnénk nagyobb mennyiségű maszkot elkészíteni, megtehetjük, hűtőszekrényben 4-5 napig tárolhatjuk. Használatával már 10 perc után elkezd hatni, minden nap alkalmazható. A bőr rugalmas és puha lesz, a gyulladások megszűnnek és a mitesszerektől is megszabadulunk. A korábbi pattanások nyomai is eltűnnek, már az első használat után érezni és látni fogjuk az eredményt.

Ellenjavallatok:

Nem ajánlott ez a maszk azoknak, akik valamilyen bőrbetegségben szenvednek, érrendszeri betegek, ugyanis a méz kitágítja az ereket.Ebben az esetben a méz helyettesíthető zöld teával. Ugyanolyan mennyiségben kell összekeverni, amíg masszát nem kapunk. Teafa illóolajat is tehetünk bele, vagy levendulát, ezek ugyanis nyugtató hatással vannak a bőrre. Akiknek az arcbőre problémás, kezdetben csak 15 percig alkalmazzák és csak minden második nap vigyék fel az arcra.

betöltés...