Az autóban hagyta a kutyákat, míg ő beszaladt vásárolni. Az egyik kutya reakciójától hangosan fogsz nevetni!

Tudjuk, nem ajánlott a négylábúakat magukra hagyni az autóban, de néha előfordul, hogy pár perce bizony meg kell szegnünk ezt az íratlan törvényt! Ez a két kutyus kissé türelmetlen volt, míg a gazdi befutott a boltba, és ennek hangot is adtak.

Melissa Tolkin épp egy hétvégi kirándulásból tartott hazafele, amikor megállt a parkolóban, és pár percre befutott az üzletbe. Úgy gondolta, nyugodtan magára hagyhatja két kedvenc kutyáját a kocsiban.

A két Airedale Terrier azonban nem díjazta a dolgot! Az egyikőjük kifejezetten ideges lett, beült a vezetőülésbe, és hosszasan elkezdte nyomni a dudát. Ezzel jelezve a gazdinak, hogy ideje lenne már visszatérni, a másik pedig kisebb vakkantásokkal noszogatta gazdáját a résnyire lehúzott ablakon keresztül.

A kutyák, ha kiskorukban megszokják az autót, imádnak utazni, azonban azt nagyon nehezen viselik, ha pár percre magukra hagyják őket. Vigyázzunk, nyáron soha ne hagyjuk a kutyust a felforrósodott autóban. Ha nagyon muszáj, és másképp nem tudjuk megoldani a dolgot, nyissunk résnyire két ablakot, hogy levegőhöz jusson az állat.

This just happened in Greenwood….apparently their human was taking too long in the store. Haha!

Publiée par Melissa M. Tonkin sur Jeudi 19 novembre 2015

betöltés...