A bölcsődében legyantázták a 2 éves kislány szemöldökét és az édesanya most elmondja a véleményét

A gyermek születése után sok édesanya egy évig otthon marad gyermekével. De aztán elérkezik az idő, amikor vissza kell menni dolgozni és ilyenkor bízunk abban, hogy a bölcsődében vagy az óvodában dolgozók felelősségteljes munkát végeznek.

Mikor Alyssa Salgado néhány nappal ezelőtt két éves kislányát hazavitte a bölcsődéből, furcsa dolgot vettek észre a kislányon.

Publiée par Alyssa Cruz sur Mercredi 29 novembre 2017

A kislány két szemöldöke közötti részen a bőr nagyon piros volt. Először azt hitte, csak egy karcolás az, de aztán látta, hogy azért piros a bőre, mert legyantázták.

Ezek után a kislányával bement a bölcsőde vezetőjéhez. Ott senki sem vette őt komolyan és nem nagyon foglalkoztak vele.

Az édesanya úgy gondolja, hogy az ott dolgozóknak nem volt joguk arra, hogy legyantázzák a kislánya arcán azt a rész. Ezért egy Facebook bejegyzést tett közzé.

I take my daughter to the CBC Daycare to be cared for while I'm at school trying to focus on graduating! Then I go pick…

Publiée par Alyssa Cruz sur Vendredi 2 février 2018

– El tudom képzelni, hogy engem hívott mikor éppen legyantázták az arcát de én nem voltam ott, hogy megvédjem őt. Nem teljesítettem a kötelességemet. Ezt azonban nem fogom szó nélkül hagyni!

Az édesanya azt akarja, hogy mindenki olvassa ezt a történetet, ezt ugyanis senkinek sem szabad elfogadnia.

Publiée par Alyssa Cruz sur Vendredi 2 février 2018

– Én szültem a gyerekemet és minden egyes porcikáját imádom. Ezek a nők pedig vették a fáradtságot és megváltoztatták a lányom külsejét.- írta az édesanya.

A bejegyzését sokan megosztották és a szociális médián keresztül sok pozitív bejegyzést kapott az édesanya más anyukáktól.

Nagyon fontos, hogy tiszteljük mások határait, főleg akkor, ha a gyerekekről van szó.

betöltés...