Nem türtőztette magát Vilmos! Árulkodó helyzetbe hozta Katalint!

Emlékezetes marad a hétfő az egész világ számára, megérkezett ugyanis Katalin és Vilmos harmadik gyermeke.

No de Vilmos!

Megszületett Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyermeke – a hétfői napot soha nem felejti majd el a világ. Vilmos herceg meg pláne nem.

A királyi család tagjának lenni ugyanis egyet jelent azzal, hogy tiszteletben tartják a hagyományokat és egy nagyon szigorú etikett szerint járnak el. Sokszor olyan dolgokról van szó, amelyek a hétköznapi emberek számára akár furcsák is lehetnek.

A harmadik baba megszületésénél is egy bizonyos etikettet kellett követniük Vilmos hercegéknek, vagy legalábbis kellett volna, ugyanis miközben bemutatták a kis trónörököst, Vilmos olyan dolgot tett, amit a hagyományok nem engedélyeznek.

Hol a kezed?

Úgy tűnik a harmadik baba olyan érzelmeket szabadított fel Vilmos hercegből, hogy nem tudta türtőztetni magát. A királyi udvar etikettje szerint ugyanis semmiféle érzelemnyilvánításnak nincs helye a nyilvános szereplések idején. Vilmos herceg azonban olyan boldog volt, hogy többször is áthágta a szabályokat.

Például kézenfogva segítette le feleségét a lépcsőn, aztán egy védelmező, de nagyon finom mozdulattal tette a hátára a kezét. Ezzel megmutatta mennyire szereti és óvja gyermekeik édesanyját, Katalin hercegnét.

A királyi udvar szabályait legyőzte az ösztön.

betöltés...