120 kilósra hízott a minimalac

Az Angliában élő hölgy, Catherine Dawes egyik legboldogabb napja volt amikor 50. születésnapján végre kezében tarthatta Dudley-t, a minimalacot. Catherine már gyerekkora óta szeretett volna egy minimalacot, ezért felettébb boldog volt mikor az ötvenedik születésnapja előtt az interneten belebotlott egy minimalac tenyésztő hirdetésébe. “Azt hittem, ez egy jel” – mondta a Daily Mail-nek.

[sociallocker id=”3048″]

A férjével azonnal elindultak, hogy elhozzák Nottingham-ből az 500 fontba (átszámolva több mint 170 ezer forintba) kerülő kisállatot. Amikor átvették a tenyésztőtől, még semmi gyanúsat nem láttak rajta. Catherine csak pár hónappal később jött rá, hogy átverték: akkor, amikor a “minimalac” akkora lett, mint a dohányzóasztal.

Miután rájött, hogy csúnyán becsapták megpróbálta előkeríteni a tenyésztőt, de az teljesen felszívódott, már sehol sem tudta utolérni. Catherine azóta megbékélt a helyzettel, nagyon szereti így is a Dudley-t, aki azóta már több mint 120 kilóra hízott. „Végülis így van ez jól, mert Dudley már a szívünkhöz nőtt, el se tudnám képzelni az életemet nélküle.” A termetes malac igazi családtag lett, szabad ki- és bejárása van Dawes-ék otthonába, hiszen szobatiszta, csakúgy mint a család kiskutyája, Dexter, akivel a legjobb barátok lettek. Kedvenc elfoglaltsága pedig a kanapén heverészés. Az óriás malac trükköket is tud: ha kérik pacsit ad, és becsukja maga mögött az ajtót.

[/sociallocker]

betöltés...