A csillagjegyek legidegesítőbb tulajdonságaik

Tudd meg azokat a dolgokat, amikről eddig még a horoszkópokban nem olvashattál. Kiderül, ki keveri folyton a kakit a háttérben, és ki az, aki ha tehetné, inkább magát hívná randevúra.

A kosok állandóan üvöltenek. Minden áron azon vannak, hogy inkább hangjukkal, mintsem érveikkel győzzék meg a másik felet. A vitás helyzetekben jobb nem felvenni velük a versenyt. Legszívesebben minden pénzüket magukra költenék.

A bikáknak három dolog fontos az életben: kaja, lóvé, sz.ex. Ők azok, akiket konkrétan a hasuknál fogva lehet vezetni. Mindennél fontosabb nekik a karrierjük. Ha magasabb pozícióba akarnak kerülni, szinte mindent megtesznek. Jó színészek.

Az ikrek, ha nem is folyton, de napi 23 órában hazudnak. Nagy egóval rendelkeznek, és mindig halálra dolgozzák magukat. Ahelyett, hogy már rég a családjukkal foglalkoznának, inkább az irodában ülnek és pepecselnek munkájukkal.

A rákoknak az érzékeny lelkük a vesztük. Elég egy elejtett hülye szó és máris robban a bomba, kitör az Etna. Habár könnyen szerethetőek és alapjában véve jólelkűek, jobb, ha megtartjuk a két méter lépéstávolságot, mert könnyen becsaphatnak.

Az oroszlánok maguk a megtestesült ego. Önimádóak. Ha lehetne, akkor legszívesebben saját magukat hívnák el randizni. Párkapcsolatukban általában minden róluk szól, és többször felróják partnerüknek, ha nem becsülik meg rendesen őket.

A szüzek mindenhez csak gumikesztyűben nyúlnak. Igen, olykor még ahhoz is. Borzasztóan tisztaságmániásak, így nem véletlen, hogy náluk mindig le kell venni a cipőt, ha vendégségbe megyünk. A lazaságról pedig fogalmuk sincs.

A mérlegek egy angyali természetű emberek. Rengeteg bennük a szeretet, ám ez olykor már fullasztóvá is válhat. Kifejezetten tenyérbe mászó is tud lenni a viselkedésük, főképp, amikor információkhoz akarnak jutni. Majd ezeket később nem restek mások ellen felhasználni.

A skorpiók szintén originál szemetek. Bennük van az átverés szikrája, és ők azok, akik minden szálat úgy tudnak bolygatni, hogy csak nekik legyen jó. Nem véletlen, hogy a munka világában is inkább vállalkozóként vannak jelen, hiszen a csapatmunkát távolról sem ismerik.

A nyilasoknak sosem áll be a szájuk, és folyamatosan próbálnak viccesnek tűnni. A legváratlanabb helyzetben is képesek elsütni egy faviccet, csakhogy újra a figyelem központjába kerüljenek és megint minden róluk szóljon. Egyszerűen feltűnési viszketegségük van.

A bakok az örök vesztesek. Szeretnek okosnak látszani. A választékos körmondatok mögött nulla jelentéstartam és tudás van. Olyan vágyaik vannak, amik a realitástól nagyon messze állnak. A sikertelenség után pedig elkezdenek hisztizni.

A vízöntők titokzatosak. Egyszer órákon át kémlelik az égbolt mozgását, másik pillanatban pedig ezerrel pörögnek. Kiszámíthatatlanok és csapodárok. A titkokat szeretik közkinccsé tenni, de persze mindezt ügyesen, mintha nem tőlük tudná mindenki.

A halak skizofrének. Halál érzékenyek, de nem restek másokat kiosztani. Ha valaki nem úgy táncol, ahogy ők fütyülnek, akkor számolnia kell a halak bosszújával. A háta mögött kibeszélés, pletykák terjesztése náluk még csak a kezdet.

betöltés...