Erről árulkodik a kezed mérete

Valószínűleg soha nem gondoltunk volna rá, hogy mennyi mindenről árulkodik a kezünk mérete. A cikk elolvasása után kicsit nagyobb betekintést nyerhetünk ebbe, a méretet pedig a képen látható módon könnyen megnézhetjük.

Kis kéz jellemzői:

Nagy szíved van, aki inkább szeret adni másoknak, mint kapni másoktól. Jobban örülsz mások boldogságának, mint bármi másnak. Fontos számodra a család és a szeretteid, nem tűröd, ha bárki bántja a hozzád közel állókat. Szeretsz segíteni a rászorulókon, soha nem fordítasz hátat senkinek, aki hozzád fordul. Képes vagy inkább te magad hiányt szenvedni valamiben, csakhogy másnak mosolyt csalhass az arcára. Emiatt azonban sokan kihasználhatnak és mindezt lelkiismeret furdalás nélkül teszik. Ezt sok esetben észre sem veszed, csak akkor, ha az már késő. Mégsem vagy haragtartó, azokkal szemben is kedves tudsz maradni, akik fájdalmat okoznak neked. A szerelem számodra szent, sírig kitartasz amellett, akit a szíved párjául választ. Hűséges vagy és számodra a szerelemben is az a fontos, hogy a párod boldoggá tedd. Sok esetben nem teljesen viszonozzák a szereteted, de te ezt nem bánod, téged nem a kapni vágyás tesz boldoggá.

Nagy kéz jellemzői:

Érzékeny és félénk természetű ember vagy, aki igazi maximalista és nem fél attól, hogy elérje amit akar. Képes vagy túllépni minden akadályon és leküzdeni mindent,amit a sors az utadba állít. Kissé nehézkes az életed, sok nehéz dolgon át kell lépned ahhoz, hogy elérd a boldogságot. Az érzékenységed miatt fogékonyabb vagy a rossz emberekre és a negatív érzelmekre, ezért igyekezz kerülni azokat a személyeket, akik a jellemükkel lehúzzák az energiád. Irigylésre méltó a kitartásod, eleinte félsz a dolgoktól, de mindig eléred amit akarsz. A szerelemben kissé óvakodó vagy és csak nagyon nehezen tudsz kibontakozni, közel engedni valakit magadhoz.

Emiatt, aki kiállja ezt a “próbát” és türelmesen átéli ezt az időszakot az oldaladon, hű és igaz szerelemmel jutalmazod. Sajnos sokszor kell csalódnod a szerelemben mire megtalálod az igazit, épp ezért fontos számodra az, hogy olyan partnered legyen, akire építhetsz. Nem vagy a laza, egy éjszakás kapcsolatok híve, inkább vagy egyedül, ha arról van szó.

betöltés...