Hiába kéri lányát, hogy takarítsa ki a szobáját, ő nem hallgat rá. Ekkor olyan zseniális ötlete támad, ami garantálja, hogy gyereke soha többé nem lesz rendetlen!

Minden szülő sorsa, hogy folyamatosan szélmalomharcot vív gyerekeivel, legalább saját életterüket tartsák tisztán, és ez bizony rengeteget erőt kíván. Főleg, ha a gyerek minderre fittyet hányva él tovább a rumli kellős közepén. Folyamatos szobafogság? Neem, ez az édesanya sokkal jobb ötlettel állt elő!

Nem szeretnénk tippeket adni, és a Facebookos közösség szerint egy kicsit talán messzire is ment Alice Velasquez, de ha erre a szobára nézünk, talán jobban meg tudjuk érteni, miért vesztette el a türelmét az édesanya, aki amúgy jól kijön lányával.

Egész egyszerűen belefáradt a könyörgésbe és a sima büntetések nem hatották meg a gyereket, így azt találta ki: lánya összes holmiját szemeteszsákokba rakja és azt mondja neki, egész egyszerűen megszabadul mindenétől, így biztos rend lesz.

Mihez kezdesz, ha belefáradsz, hogy állandóan arra kérd: ne nézzen ki ráadásul lány létére úgy a szobája, mintha egy hajléktalanszállón élne?” – tette fel a kérdést az anyuka Facebook oldalán.

“Először természetesen csak rá szerettem volna ijeszteni, mikor azt mondtam kidobom a dolgait, természetesen visszaszerezhet, minden egyes zsák 25 dollárba kerül!”

Ez átszámolva kicsivel több, mint hétezer forint zacskónként, ami nem egy nagy összeg, és természetesen házimunkával megkeresheti. A trükk abban van, hogy össze-vissza szórt a zsákokba mindent, így lehet, hogy pár napos munkával csak a zoknijait kapja vissza, míg a fülhallgató és az ékszerek tovább lapítanak valahol.

Egy biztos: tuti, hogy ezentúl nem fogja édesanyja türelmét tovább tesztelni hanyagságával, mert már tudja, ő fogja meginni a levét! Alice pedig találni fog motivációt arra, lánya ne sunnyogja el többé a takarítást!

Futótűzként terjedt el módszere a közösségi médiában, bár sokan bírálták azért, hogy ez kemény büntetés, ami túlzó egy ilyen esetben!

Te mit gondolsz? Szerintünk ötletes és egy életre megtanítja a gyereket arra, mi a rend!

Oszd meg, ha egyetértesz! 

betöltés...