Felismerhetetlen lett a Dallas egykori főszereplője. A tragédia mély nyomot hagyott rajta…

Patrick Duffyt mindenki a Dallas-ból ismerheti, nők millió voltak szerelmesek a sármos színészbe, a sorozatban is főszerepet alakított.

A 2017-es év rendkívül nehéz volt a színész számára, fájdalmas időszakon ment keresztül, a megpróbáltatás pedig nagy nyomot hagyott rajta.

A színész tavaly végleg visszavonult. Nemrég a Hallmark televízió egyik eseményén jelent meg, ahol mindenkit sokkolt kinézetével, annyira megváltozott, hogy sokan fel sem ismerték. Egykor mindenki azért dicsérte mert 69 évesen remek formában volt, az idő vasfoga nem fogott ki rajta, ám ez már a múlté, a változás döbbenetes.

A színész nagyon lefogyott és mintha egy éjszaka alatt fogyott volna le, ám arról a drámáról, amin keresztülment csak most mesélt.

“Hat hónappal ezelőtt, ezen a napon, a szívem teljesen leállt. Még élek, mert ő így akarta. Örökké együtt fogunk lenni. Mindenkinek köszönöm az aggódást és a figyelmet.” – mondta Patrick Duffy a Twitteren, elhunyt feleségére emlékezve..

Január 23-án nagy tragédia rázta meg a Dallas főszereplőjét, felesége, Carlyn Rosser Duffy elhunyt. Patrick nem nyilatkozott senkinek felesége haláláról, akit titokban temetett el. A fájdalom azonban annyira nagy volt, hogy majdnem őt is elvitte. A színészt láthatóan nagyon megviselte a tragédia, de úgy tűnik sikerült összeszednie magát.

Patrick Duffy és Carlyn Rosser Duffy 1974-ben házasodott össze, boldog házasságban éltek. Két közös gyerekük született, Padraig Terence és Connor Frederick, négy unokájuk van.

Nézd meg a Hallmark alkotásában, a The Christmas Cure-ban, alakító, igencsak megviselt színészt:

Itt meg egy interjú során látható:

betöltés...