Az anya ikreiről képeket tesz közzé, de mindenkit meglep a gyerekek bőrszíne

Ha ikrekre gondolsz, akkor két kisgyermek arca jelenik meg előtted, akik szinte teljesen egyformák és alig lehet őket megkülönböztetni egymástól.  De a genetika útjai néha kifürkészhetetlenek. Ezt az édesanya Clementina Shipley is jól tudja, akinek szintén ikrei születtek, Gabriella és Isabella.

Az édesanya közzétett néhány képet ikreiről az Instagram-on a littlestronggirls név alatt. Sokan azonban kételkedtek a gyerekek vérbeli kapcsolatát illetően mert a bőrük színe nagyon eltérő. Gabriella és Isabella gyönyörű de valóban nagyon különböznek egymástól, ha a bőrük színét nézzük.

A szülők afro-amerikaiak és az ikrek kétpetéjűek. Ahogy egyre nagyobbak, látjuk mennyire más a bőrszínük. Az édesanya más képeket is közzétett, melyen még jobban feltűnik, hogy az egyikőjüknek milyen világos a bőre.

Az édesanya ezt a magyarázatot adta az Essence nevű amerikai magazinnak:

“Azért szerettük volna megmutatni a képeket, hogy mindenki láthassa mit hoz létre a gének keveredése. Rengeteg kedves üzenetet kaptunk az elmúlt néhány napon az internet felhasználóktól.”

“Az üzenetek nagy része pozitív, de ezért van néhány negatív megjegyzés is, például Gabriella bőrszínével kapcsolatban. Az ő bőre sötétebb. ”

Több ezer ember írt bejegyzést, mikor a gyerekek képe megjelent az interneten. Igaz, hogy nem egyforma a bőrszínük, de a legfontosabb az, hogy magabiztos felnőttekké váljanak. Kérjük oszd meg ezt a cikket, ha Te is úgy gondolod, hogy gyönyörűek.

betöltés...