A pár a Tinderen ismerkedett meg egymással – néhány nappal az első randi előtt hihetetlen dolog derül ki

Nem mindenki hisz a sorsban, de ha Jamie és Anthony Burket történetét meghallod, biztos furcsán fogsz nézni. A 25 éves pár az USA Louisiana államából származik és a Tinderen ismerkedtek meg egymással. Néhány nappal az első randevújuk előtt hihetetlen felfedezést tettek, írta az Independent.

Kiderült ugyanis, hogy lakóhelyük csak 5 km-re van egymástól, aztán kiderült az is hogy mindketten 1994. január 14,-én születtek. Aztán eszükbe jutott, hogy életük első néhány óráját talán együtt töltötték.

– Nagyon szürrealista érzés volt, “Biztos csak viccelsz” mondta Jamie majd a lány megkérdezte őt, melyik kórházban született. A választ East Jefferson volt. A lány is ott született.

Photo credit: Sarah Alleman Photography

Publiée par Anthony Burkett sur Dimanche 12 mars 2017

Anthony napközben született, Jamie hat órával később. Ezért valószínűleg egy ideig együtt is voltak az újszülött osztályon.

Akkor találkoztak, miután ez kiderült és ez szerelem volt első látásra.

– A szüleink nagyon meg voltak lepődve mikor ezt elmondtuk nekik. Ők is azon gondolkodtak, vajon látták-e egymást aznap a kórházban. Mi valószínűleg ugyanabban a szobában feküdtünk egy kiságyban, mondta Jamie nevetve.

Első találkozásuk után néhány nappal a pár összeházasodott.

These two are so perfect for each other. They even share a birthday! Plus were born at the same hospital only six…

Publiée par Sarah Alleman Photography sur Mercredi 18 avril 2018

Neked mi a véleményed erről? Ez a sors keze vagy csak szerencse?  Kérjük oszd meg velünk véleményed!

betöltés...