Ez a történet bejárta az internetet: Nővel randizik a férfi, pedig felesége van!

Jarrid Wilson író, blogger alábbi története pillanatok alatt annyira népszerű lett, hogy ma már mindenki erről beszél az interneten.

„Be kell vallanom valamit: egy nővel találkozgatom, miközben házasságban élek. Ő egy csodálatos teremtés, nagyon hisz Istenben. Imádom elvinni vacsorázni, moziba, ;s rajongásig szeretek tévézni vele…azt már mondtam, hogy irtózatosan gyönyörű. Nem is emlékszem, hogy mikor veszekedtünk utoljára, és az is csak 5 percet tartott. A mosolya beragyogja a napomat, még akkor is, ha az nem indult valami jól.

Van, amikor bejelentés nélkül meglátogat a munkahelyemen, ebédet hoz, de ha valami finom sütit készített, abból is szokott kóstolót hozni. Nem hiszem el még most is, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy találtam egy ilyen nőt, még úgy is, hogy házasember vagyok.

Mindenkinek azt tanácsolom, hogy próbálja ki ezt, hiszen teljesen megváltoztathatja az életét.

Oh! Talán elfelejtettem mondani, hogy a nő, akivel találkozgatom, az a FELESÉGEM? Miért, mire gondoltatok?

Azért mert valaki házas, még nem jelenti azt, hogy nem szervezhet randevút a feleségével, ne mehetnek moziba. Úgy kell viselkednünk egymással, mint a szerelemesek, ha szerelmesek vagyunk még a másikba, hiszen IGEN-t mondtunk neki.

Gyakran azt látom, hogy a házasság után a kapcsolatok megfeneklenek, hiszen a felek már nem törekednek arra, hogy a másiknak meglepetést szerezzenek. Lehet, hogy furán hangzik, de egyáltalán nem badarság elhívni a feleségedet egy randira. Ilyenkor ismét átélheted a lepkék táncát a gyomrodban, mikor meglátod Őt. Ébredjünk minden reggel úgy, hogy valamivel lepjük meg a kedvesünket, a házastársunkat, ahogyan a kapcsolatunk elején is tettük.

Egy titkos találkozásnál nincs jobb párterápia a világon. Egy héten, vagy egy hónapban egyszer szervezzünk közös találkát a város egy számunkra emlékezetes pontján, és üljünk be egy kellemes kis kávézóba. Az IGEN után nem kell felhagyni a romantikus találkozókkal” – ezt tanácsolja Jarrid Wilson, és mennyire igaza van.

betöltés...