Napi 4 energiaitalt ivott éveken át! Nézd meg, mi történt a tinilány testével!

Dion Parratt angol diáklány 11 évesen, nem szerette a testét.  5. osztályban amikor úgy döntött, hogy diétába kezd, lefogy, ő nem volt hajlandó enni, csak energiaitalokkal tartotta fenn magát.

A szokás gyorsan alakult függőséggé és évekig legalább négy energia italt ivott minden nap. Hét évvel később, ő írta a Facebook-on, nagyon megbánta ezt a szokását. 

Tisztában vagyok vele, hogy nem kellett volna, de azt gondoltam, képtelen vagyok leszokni. Ez történik, amikor a gyermek energiaitalokkal tömi magát. Most csövek és egy nagy doboz van feltéve a testemre órákig. . És minden szülő, aki olvas, akadályozza meg, hogy a a gyerekek ezt igyák, ki kellene tiltani ezeket a forgalomból. ” 

Dion most súlyos szívproblémákkal küzd és viselnie kell az EKG-monitort a csuklóján. Dion két vetélésen van túl. Amikor elment orvoshoz szívdobogása miatt, kiderült, hogy kórosan alacsony a vérnyomás a. Ezért vesztette el mind a két babát. 

A szakértők továbbra is figyelmeztetik a fogyasztókat: csak két energia ital egy nap elég testünk koffeinszintjét túl magasan tartani. Ez még veszélyesebb a fiatal gyermekek és tizenévesek számára. 

betöltés...