Próbáld ki ezt az egyszerű trükköt, hogy megszabadulj a bőr barna foltjaitól!

Az életkor előrehaladtával leginkább az arcbőrünkön, de bárhol a testünkön is barnás foltok jelenhetnek meg. Az öregedési foltok nem rendelkeznek semmilyen mellékhatással, csupán esztétikai problémát okoznak. Ha valakit nagyon zavarnak, akkor az alábbi módszer segítségével könnyen megszabadulhat tőlük.

A barnás elszíneződések megjelenhetnek az életkor előrehaladása következtében, de a túlzott napsugárzás hatására is. Ha sok időt töltünk a napon, mindig használjunk az UV-sugarak ellen védőkrémet. Azonban még ez sem tökéletes garancia arra, hogy ne jelenjenek meg a barnás foltok. Az alábbi módszer segítségünkre lehet abban, hogy hatékonyan megszabaduljunk a barnás elszíneződésektől.

Elkészítés: pépesítsünk egy friss hagymát, keverjük el az almaecettel, majd egy vattakorongot mártsunk a pépes masszába, és ezzel kenegessük be a barnás foltokat. Egy héten keresztül naponta 2-4 alkalommal végezzük el a műveletet. Egy hét múlva már halványulni fognak a foltok, de véglegesen csak két hét múlva szabadulhatunk meg tőlük.

Mielőtt nekifognánk a kezelésnek, kérjük ki egy szakember véleményét, ugyanis nem minden barnás elszíneződés öregedési pigmentfolt.

Ha az alábbi elváltozások közül bármelyiket észleljük, rögtön forduljunk szakemberhez:

  • erős pirossá változik a barnás folt
  • a körvonala furcsa alakzatban kezd változni
  • ha változtatja a színét
  • ha elkezd nőni, duzzadni, vagy viszketni

A friss hagyma levét a népi gyógyászatban különböző bőrproblémák, és hegek megszüntetésére is használják. Igen erős antioxidáns, ezért hatékonyan felveszi a harcot a káros szabadgyökökkel. Az almaecet természetes hámlasztó, megszabadít az elhalt hámsejtektől, és megújítja a bőrt.

Az almaecet, és a hagymalé együttese valósággal csodákat tehet a bőrrel.

betöltés...