A 11:11 jelentése: egy új dimenzióba való belépés és az ikerlángok

Ha egyszer is rápillantottunk például egy elektromos kijelzőre, ahol az idő ugyanabban az órában és percben járt, nem árt tudni, hogy az ilyen számbeli együttállások óriási jelentőséggel bírnak. Ilyen lesz a mostani november, azaz az év 11. hónapjának 11. napja is.

Spirituális értelemben a 11:11-es együttállással az Univerzum az ébredésre hívja fel a figyelmünket.

A Mind Evolution Society által szervezett rendezvényen elhangzott: „Az éj csillagai a tudatalattit, a láthatatlant, a belső erőt jelképezik, amelyek ugyan nem láthatók, de tisztában vagyunk vele, hogy ott munkálkodnak bennünk. November 11-én az újhold erői fognak érvényesülni”.

Az Elephant Journal szerint a 11-es szám a türelmet, a spiritualitást, az érzékiséget, az intuíciót, az együttérzést és az idealizmust jelképezi. Azok az emberek, akik különös vonzódást éreznek a 11-es számhoz, egy sokkal magasabb energiaszinten vannak másokhoz képest, és ha két személy találkozik, akiknek sokat jelent a 11-es, óriási energia fogja őket összekapcsolni.

A 11:11-es együttállás arra hívja fel a figyelmünket, hogy figyeljünk oda a lelkünkre, a belső megérzéseinkre. Az is fontos, hogy olyan lehetőségek adódhatnak ezekben a napokban, amelyeket nem lenne szabad elszalasztani. Ha észrevesszük bárhol ezt a 11:11-es számsort, jusson eszünkbe, hogy az Univerzum ezzel azt üzeni, hogy járjunk nyitott szemmel a világban, vegyük észre a lehetőségeket. Ez november 11-én még hangsúlyosabbá válik.

Ez a nap nagyszerű alkalom a személyiség fejlesztésére, a belső ébredésre, amikor is képesek leszünk kívülről látni önmagunkat, ami arra szolgál, hogy észrevegyük az esetleges hibáinkat, rossz szokásainkat, és változtassunk rajtuk.

A 11:11 együttállás az Ikerlángokkal való találkozásra is lehetőséget teremt. Az Ikerlángok ezoterikus jelképek, az örök szerelem szimbólumai. Az a személy, aki az Ikerlángunk lesz, nemcsak egy számunkra találó, kedves ember lesz, hanem olyan valaki, aki arra ösztönöz, hogy jobbak, nagylelkűek, nyitottak, kedvesek legyünk.

Az Ikerlángokat a mitológia szerint egy „anyagból” teremtették, amely aztán két lélekre szakadt. Ez a két lélek, ha egymásra talál, bejárja az egész Földet, hogy a dolgok kettősségére hívja fel a figyelmet. Általában ezek a személyek több reinkarnáción is keresztül mennek. Mikor találkozunk az Ikerlángunkkal, olyan érzés fog el bennünket, mintha hazatértünk volna.

Ha meglátjuk a 11:11-es kombinációt, nagy az esélye annak, hogy az Ikerlángunk felbukkan az életünkben. Figyeljünk oda a belső hangokra, koncentráljunk az álmainkra, és érezzük azt, hogy szabadok vagyunk.

betöltés...