Vilmos herceg szerint Diana hercegnő “borzalmas nagymama” lett volna

Harry és Vilmos herceg nemrég azt mondták, hogy Diana hercegnő a “világ legjobb anyukája volt”, de mint nagymama? Az már teljesen más történet.

“Rémálomba illő nagymama lett volna. Imádta a gyerekeket, de ez egy valódi rémálom lett volna.” – nyilatkozta a „Diana, Our Mother: Her Life and Legacy” című dokumentumfilmben Vilmos.

“Valószínűleg pont a babafürdetéskor állított volna be, hatalmas patáliát csapva, ahonnan nem hiányzott volna sem a habfürdő és sem a buborékok, aztán angolosan lelépett volna.” – tette hozzá.

Ez természetesen csak Kate-nek és Vilmos-nak lett volna rémálom. György és Sarolta herceg valószínűleg imádták volna a bulit. De ne feledkezzünk meg Harry hercegről sem, aki azt mesélte, hogy Diana hercegné olyan anya volt, aki nem követte a szabályokat. Moziba vitte a fiúkat és cukorkát lopkodott a zoknijukba. Unokáit valószínűleg még jobban elkényeztette volna.

“Egyszer azt mondta nekem, legyél olyan csintalan, amilyen csak tudsz, de vigyázz, hogy el ne kapjanak.” – mesélte édesanyjáról a dokumentumfilmben Harry.

Sajnos, ezek a pillanatok már soha nem fognak megvalósulni, és annak ellenére, hogy Vilmos herceg és Kate Middleton gyerekei soha nem fogják megismerni nagyanyjukat, a Cambridge-i hercegné megígérte, gyerekei tudni fogják ki volt Diana hercegnő.

betöltés...