Ez az, aminek látszik? Félreérthető kép készült Katalinról és Meghanról

Hát biztos, hogy nem AZT csinálják. Vagy mégis?

Rengeteg fotó

Akor most egy kis kulisszatitok következik. Az újságírók számtalan fotóügynökség képei között válogatva keresik meg azt a megfelelőt, ami hűen tükrözi, miről is szól az adott cikk. Viszonylag könnyű dolgunk van a brit királyi családról szóló anyagoknál, a szigetország legelőkelőbb tagjairól számtalan fotó készül, legyen az családi esemény, egy hivatalos megjelenés vagy akár szabadidős tevékenység. Most a rengeteg fotót böngészve egy olyanra bukkantunk, amit bizony kétszer, ha nem háromszor kellett megnéznünk, ténleg azt látjuk-e rajta, ami történik, vagy csak mi értettünk valamit nagyon félre. Nos, mutatjuk!

Az ominózus képet még július 14-én készítette egy fotós a Wimbledoni tenisztorna 12. napján, amikor a női döntőt játszották. Ezen az eseményen Katalin hercegné és Meghan hercegné is tiszteletét tette. Egymás mellett ültek, beszélgettek és vitatták meg a meccsen látottakat. És akkor elkészült ez a fotó, amit mi nem tudunk hova tenni. Katalint és Meghant elég félreérthető helyzetben sikerült lefotózni. Mi idetesszük fotót, nézd meg, aztán döntsd el. Szerinted tényleg az történik? De ha az álladat felszedted a földről, ne felejts el lapozni, még folytatjuk!

Felemás a viszonyuk

Katalin és Meghan viszonyáról nem sokat tudni, de az bizonyos, hogy Vilmos herceg felesége nagyon sokat segített az elején, hogy a színésznőből lett királyi családtag beilleszkedése gördülékenyen menjen. Ennek ellenére mégsem egymás kedvencei a két hercegné. Hogy miért? Bővebben az alábbi cikkben írtunk erről.

betöltés...