A piramisok titkainak leleplezése!

Ez az egyik legjobb film, amit valaha készítettek a “piramisok titkai” témában. Kész szerencse, hogy megtaláltuk magyarul! 

A piramisok évszázadok óta izgalomban tartják az emberiséget, az egyszerű turistáktól a kutatókig, tudósokig. Ez a hat évig készült, lélegzetelállítóan izgalmas dokumentumfilm egy fantasztikus utazásra hív minket, Kínától Peruig, Egyiptomtól Mexikóig, hogy felfedje a világ különböző részein található piramisok rejtélyét, feltárva ezeknek az elképesztő építményeknek az üzenetét a modern kori emberiség számára, alapjaiban változtatva meg a történelmünket és a jövőnket is.

A film olyan kérdéseket feszeget, amit a modern tudomány készakarva hallgatott el előlünk. Megmagyarázhatatlan egyezések a világ különböző pontjain épült piramisok felépítésében, elhelyezkedésében és történetében… Még most is a hatása alatt vagyunk!

Egy biztos, a világot olyan erők irányítják, melyeknek létezéséről sejtéseink vannak csupán! Mindegy milyen irányból közelítünk (tudományos, ezoterikus…stb.) végül mindig ugyan arra az eredményre lyukadunk ki. Mert van, amit  képtelenek vagyunk felfogni, mégis egész lényünkkel érezzük igazságát…

betöltés...