Így néz ki most a Holiday cuki kislánya, Sophie!

Karácsonyi filmes repertoárból nincs hiány, mégis vannak olyan klasszikusok, amiket képesek vagyunk minden évben akár többször is megnézni!

A klasszikusok listáján pedig ott szerepel a Holiday is. A romantikus alkotás két összetört szívű szerelmes nőről szól, az egyikük Londonban a másikuk Los Angeles-ben él. Egyik este az internetet böngészve egymásra találnak és pár hétre otthont cserélnek, a történet pedig itt veszi kezdetét! A 2006-ban készült filmben olyan ismert színészek szerepelnek, mint Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law és Jack Black.

A film felnőtt szereplői azóta is ismertek és jobbnál jobb karaktereket keltenek életre a vásznon, de minket inkább az érdekelt, hogy mi lett a Holiday cuki kislányaival?

Lehet te is emlékszel rá – miért is ne emlékeznél – hogy Jude Law a filmben egy özvegy apukát alakított, aki két cuki kislányával Sophieval és Oliviaval éldegél egy mesekönyvbe illő, festői környéken. A színész később egyébként úgy nyilatkozott, hogy a forgatás alatt, azokat a napokat szerette a legjobban mikor a két kislánnyal közös jeleneteit vették fel.

A Sophie-t alakító Miffy Englefield, a forgatáskor mindössze 7 éves volt, ma már 17 múlt és előadó-művészetet tanul, így könnyen lehet, hogy a világot jelentő deszkák mellett a filmezés se hagyja majd hidegen a jövőben. Egyébként részmunkaidős állása van a McDonald’s-ban és nem is olyan régen leborotváltatta vörös haját, hogy tincseit jótékony célja ajánlja fel.

https://www.instagram.com/p/BHuWYZogRZu/

Persze a másik kislányt az Olivia-t alakító Emma Pritchard se akartuk kihagyni a nosztalgiázásból, de úgy tűnik, hogy ő teljesen más pályán képzeli el magát a jövőben, hiszen a Holiday óta nem szerepelt egy filmben sem. Az interneten böngészve pedig egy olyan fotót se találtunk róla, amin bizonyítottan ő lenne. Talán szeretne távol maradni ettől a világtól és köszöni jól van egyszerű, hétköznapi tinédzserként is.

betöltés...