A szülők még egy gyereket akarnak örökbe fogadni – a kórházba menet azonban váratlan hívást kapnak

Amikor Allison és Josh először találkoztak az egyetemen, szinte azonnal tudták, hogy össze fognak házasodni. Nem sokkal az esküvő után pedig már készen álltak arra, hogy családot alapítsanak. Úgy gondolták, hogy két vagy három gyermekkel lesz teljes az életük. Írja a The Gadsden Times.

De ahogy mindannyian tudjuk, a dolgok nem mindig a tervek szerint alakulnak. 2013-ban a fiatal párnak már öt gyermeke volt, akik közül az egyiket örökbe fogadták. De ezzel még nem ért véget a történet.

2015. október végén Allisont felhívta egy közeli barátja és megkérdezte, hogy érdekelné-e egy másik gyermek befogadása. Az anya sajnos nem tudta megtartani születendő gyermekét, és ezért szükségük volt egy örökbefogadó családra.

Allison megbeszélte a férjével és a pár úgy döntött, hogy belevágnak.

Hamar elérkezett a gyermek születésének napja. Az egész család elment a kórházba, hogy üdvözölje az új családtagot, de útközben meglepő hívást kaptak – kiderült, hogy ikrek születtek!

A hír sokkolta a családot, a boldog hírek érkezése után nem sokkal azonban tragédia történt. Az egyik csecsemő ugyanis agy nélkül, mindössze agytörzzsel született, és valószínű volt hogy meghal.

Allison és Josh először összeomlottak, de a kórházba érve rájöttek, hogy a kislányuk egy igazi harcos. Még életben volt, minden esély ellenére.

-A kórházba vezető két órás út volt a legijesztőbb dolog, amit valaha átéltem. De amikor megérkeztünk, megkaptuk a gyönyörű fiúnkat és a csodálatos lányunkat. Avanak neveztük el – mondta Allison a The Gadsden Timesnak.

A megrendült orvosok elmondták, hogy nem kell Avat hazavinniük, mert szerintük a szülők nem ezt vállalták. De Allison és Josh csak egymásra nézett és egyszerre suttogták

– De ő a mi lányunk … Természetesen velünk fog jönni.

Ava azonban nem hagyhatta el a kórházat, ezért a következő 44 napot az egész család a kórházban töltötte.

Az egész család óvta és szerette a kislányt. A betegsége ellenére Ava sokkal tovább élt annál, mint amit az orvosok jósoltak. 2016. május 19-én aludt el végleg.

– Életünk legnehezebb, de egyben a legnyilvánvalóbb döntése volt, hogy Avat a lányunkká fogadtuk. Ava élete szép volt, de sajnos túl rövid – mondja Allison.

Csak egyetérteni tudunk. Bár az orvosok nem hittek benne, hogy látni fogja a nap fényét, Ava élete tele volt szeretettel. Nyugodj békében, Ava!

betöltés...