Hogyan állapítsd meg egy fiúról, hogy van-e barátnője?

Ezzel az útmutatóval pillanatok alatt megállapíthatod egy férfiról, hogy foglalt-e vagy épp nincs senkije. Hosszú évek tudományos kutatómunkái alapján született meg ez a szempontrendszer, amelyen pontról pontra végighaladva egy perc alatt megállapíthatod, hogy a kiszemelt fiúnak van-e barátnője!

Nincs több félreértés, soha többé nem verhetnek át a galád férfiak, hogy nekik nincs senkijük, valójában pedig jegyben járnak. Vége az átverésnek, a tévedéseknek, az összetört szíveknek! Férfi olvasóink is nagyon könnyen elvégezhetik magukon a tesztet, és végeredményül az jön ki, hogy ez a tudományos Nobel-díjjal jutalmazandó kutatómunka bizony teljességgel a valóságon alapszik. 😀

A képek bal oldala a szingli állapotot mutatja be, a jobb oldal pedig arra a férfira jellemző, akinek van barátnője. Srácok, magatokra ismertetek?

Meglepő lehet, de bármennyire is divatos a szakáll, a lányok jobban szeretik a simára borotvált arcot. Valószínűleg azért, hogy kellemesebb legyen a csókolózás.

Ha egy fiúnak van barátnője, általában a lány szereti ellenőrizgetni a fiú facebookját és egyéb közösségi oldalait. Főleg, ha az új barátnak jelölésekről van szó. Főleg, ha lány az illető, aki ismerősnek jelölt.

Hogyan tölti a Valentin-napot? Szingli vs. foglalt:

Ez a legfeltűnőbb különbség az egyedülálló és a párkapcsolatban élő férfiak között. Ahogy becsöppen a képbe a barátnő, a haverok kevesebb figyelmet kapnak, és ha néha sikerül is összehozni egy közös programot, a barátnő gyakran levakarhatatlan a fiúról.

Az összes hívásidő. Valamiért, amikor párkapcsolatban él a férfi, ez a szám nagyon megemelkedik, de nem azért mert a főnökével beszélne többet.

A moziban lefoglalt helyek. (A vászon a képek alján van.) Mert a fiúnak alapból tök mindegy hova ül a haverokkal, de ha barátnővel van, egyből más a helyzet.

Na és igen, a pénz. A lányok szeretik, ha költenek rájuk, és ez így van rendjén. Néhány barátnő persze túllő a célon és igencsak költséges passzió válik belőle. De tény, ami tény, hogy a szingli fiúknak mindig tömöttebb a tárcája.

betöltés...