Ez a fiatal fiú 20 percet töltött a másvilágon, elmondta mit látott odaát!

Zack Clements szeretett sportolni, soha nem volt semmi jónak az elrontója, ha egy viccről volt szó, és teljesen egészségesnek tűnt, egészen addig a napig, amikor is meghalt! A fiú életéért 20 percen keresztül küzdöttek, de amikor visszajött, meglepő dolgot mondott el szüleinek. Nem az orvosoknak köszönheti az életét!

Zack egy napon, futás közben hirtelen összeesett. Semmi nem jelezte az esetet, a szíve egyszerűen megállt. Azonnal kórházba szállították, ahol az orvosok megkezdték érte a küzdelmet.


Édesanyja könnyek között mesélt róla, hogy amikor beért, a fia öntudatlanul feküdt, orvosok állták körül, miközben szívkompressziót végeztek rajta, és már kék volt az oxigénhiány miatt.

Zack technikai és orvosi értelemben is halott volt. Mindössze négy perc oxigénhiány után bekövetkezik az agykárosodás, és minden egyes perccel, amíg a vérkeringés nem indul újra fokozódik. A 17 éves fiú szíve azonban 20 teljes percen keresztül nem vert. Az, hogy újra dobogni kezdett, már csodaszámba ment, végül napokkal az eset után tért magához a kórházban, ahol elmesélte édesanyjának, hogy amíg halottnak hitték, találkozott egy férfivel, akinek hosszú haja, és dús szakálla volt. Ez volt az a pillanat, amikor tudatosult benne, hogy magát Jézust látja.

A férfi a vállára tette a kezét, és azt mondta, hogy minden rendben lesz, ő pedig hitt neki és végül szerencsésen magához tért. Semmilyen károsodás nem érte az agyát, és ott folytathatja az életét, ahol abbahagyta!

betöltés...