A Bikák szépségén mindenkinek megakad a szeme, a Szüzek titkos viszonyt kezdenek – Augusztusi szerelmi horoszkóp

Augusztusban szerencsére még jó az idő, így kiélvezheted a nyári örömöket a szerelmeddel, de szingliként is rengeteg ismerkedési lehetőség vár rád. Búcsúzz el úgy a legmelegebb évszaktól, hogy szívügyek terén nem lehet panaszod! Olvasd el az augusztusi szerelmi horoszkópot, hogy képben legyél!

Kos:
III.21. – IV. 20

Ha tele vagy szerelemmel, szabad szerelem utáni vággyal – ne csodálkozz! Sikerül is mindenkit meghódítanod, hisz kápráztatóan különleges vagy, sziporkázol, hódítasz. Ha kell elegáns vagy, ha kell egyszerű, de ha a helyzet úgy kívánja, akkor akár a kettőt együtt is tudod sugározni, ezzel biztosítva, hogy a tied legyen, amit akarsz. Ha egyáltalán van valami, ami akadályozhatja céljaid elérést, az te magad vagy – mégpedig a benned levő erős akarat, türelmetlenség, felszínesség, esetleg vetélytársaiddal való versenyzés.

Bika:
IV.21. – V.20.

Szerelemmel teli hónapra számíthatsz. Így kell lenni, hisz nagyon fontos számodra a másik, az érzelem, az ölelés, a testiség. El sem tudod képzelni az életet e nélkül! Észre is vesz a másik nem, hisz szépséged messze sugárzod, sosem kell aggódnod, hogy egyedül maradsz. De most mégis komoly akadályokat teremthetsz magadnak a rád egyáltalán nem jellemző türelmetlenséggel, akarattal. Kitalálsz valamit, és már” tegnap késő volt” – ezzel ijesztve el a vágyott személyt. Lehet, hogy most nem is egy hosszú távú kapcsolatot szeretnél?

Ikrek:
V.21. – VI.21.

Sziporkázol, feltűnő vagy, különlegességeddel, extravagáns viselkedéseddel a másik nem rögtön felfigyel rád – de hát ez is a célod! Fogalmazd meg, hogy mit szeretnél, és azon fogod magad kapni, hogy hirtelen ott is terem, a tied. Ne kapkodj, alaposan gondold végig, ne kelljen megijedned, hogy a „nyakadon maradt”. Szabadságvágyad oly erősen jelentkezhet, hogy akár a már meg lévő kapcsolatod is próbára lehet téve miatta. Meglehet, addig provokálod szerelmedet, míg megelégeli, és „csapot –papot” otthagy.

Rák:
VI.22. – VII.22.

Elemedben vagy, gondoskodó éned adni akar, mélyről sugárzik belőled a szeretet, nincs olyan, aki ellent tudna neked állni. Az angyalaid teljesítik kívánságaid, de te is olyan vagy, mint egy angyal. Jó melletted lenni. Igaz, egy kis hallgatás, valamennyi féltékenykedés is becsúszhat, de ha kellő rálátásod van, időben meg tudsz állni, mielőtt még kapcsolatodból elűzöd a másikat. Társaddal is fellobban a szerelem, bár nem valószínű, hogy zökkenőmentesen tudjátok megélni újbóli egymásra találásotokat.

Oroszlán:
VII.23. – VIII.23.

Te írod szerelmi forgatókönyvedet – minden lehetséges! Ha engeded, hogy ragyogj, a csodálóid nem hagynak el, fürödhetsz tapsviharukban. Megérinthet valaki, akinél érzed, hogy hozzá akár hűséges is tudnál lenni. Akár még hosszú távon is el tudnád vele képzelni életed, de még a házasság kérdése is felmerülhet benned. Bízz abban, hogy bölcs döntéseket tudsz hozni nem csak más, de ezen a terülten is! Ám ha belesüllyedsz önsajnálatodba, egy szerelmi csalódásba, mindezek elmaradhatnak.

Szűz:
VIII.24. – IX.23.

Pont te, aki minden szabály áthágásának ellene vagy, aki elítéli azokat, akiket az érzelem visz – most csapdába eshetsz. Ez a csapda – a titok. Titkos szerelem, titkokkal kapcsolatos dolgok a szerelmi kapcsolatban. Magad is meglepődhetsz érzelmeiden, nyitottságodon, szabadságvágyadon, bátorságodon. Mintha, kitörnél saját magad börtönéből, és az sem érdekelne, hogy mi lesz a vége. Meglehet, baráti körödből nyűgöz le valaki ennyire, esetleg egy külföldön történt utazáson vagy egy külföldi személy.

Mérleg:
IX.24. – X.23.

Ha azt mondják rád ebben a hónapban, hogy te vagy a „szerelemkirály/királynő”, abszolút igazat beszélnek. Igen. Hódítani, szeretni szeretnél! Ismered képességeid, mely bárkit meg tud babonázni mosolyával, kedvességével, és most még méltóságteljes viselkedésével, eleganciájával, különlegességével is. A most benned levő szabadság utáni igényt megérzik, és ettől még vonzóbbá válsz, hisz szerelmed illanó, ha nem figyelnek, nem vigyáznak rád, már ott sem vagy. Türelmetlenséged mindezt csorbíthatja.

Skorpió:
X.24. – XI.22.

Egy szerelemben való csalódásod – melynek következményeként akár komoly önértékelési probléma, önbizalomhiány is kialakulhat – erősen befolyásolhatja szerelmi életed, a szerelemben kitörni akaró érzelmeket, kapcsolatokat. Érdemes elgondolkodnod, hogy mi volt az oka csalódásodnak, nem vetted-e megint túlságosan komolyan a kapcsolatod, mely esetleg már fullasztóvá vált szerelmednek. Mindent helyretéve, ismét nyitott tudsz lenni, amihez nagyban hozzá tud segíteni egy utazás, egy új helyszín.

Nyilas:
XI.23. – XII.21.

Ha nem akarsz főnököddel szerelembe bonyolódni, akkor nagyon figyelj, hogy ne viselkedj kihívóan vele szemben – meglehet, veszi a lapot! Jó végre nem számíthatsz, és a feszültség megmaradhat! Ellenben egy utazáson, egy táborban, szellemi műhelyben fellángolhat a szerelem, mely oldani tudja a még mindig benned levő, előző kapcsolatból itt maradt fájdalmakat. Hitet és önbizalmat tud adni, mely most minden területen meglehet kicsit csorbán áll. Nem baj, ha nem vagy nagy formában, így sokkal emberibb vagy!

Bak:
XII.22. – I.20.

Ha lehet, elbújnál a világ elől, hogy kisírd magad, hogy végre rendet tegyél lelkedben, érzelmeidben, minden területen. Ne csodálkozz, ha egyáltalán senkivel sem akarsz találkozni! A szerelem mégis rád találhat! Váratlanul, meglepve, minden előjel nélkül, ott, ahol talán még a madár sem jár. Kézen foghat, szeretetet, odafigyelést, erőt adhat, hogy fel tudj állni, el tudj indulni. Mélységében megérinthet valami, ami megfogalmazhatatlan, mely mögött magasabb erők állnak, ami segíteni tudja változásod, alakulásod, életed.

Vízöntő:
I.21. – II.20.

Szabadságvágyad és a szerelemmel kapcsolatos gondolataid összefonódnak, ember legyen a talpán, aki meg tud tartani! Megszerzésed sem könnyű feladat, de azt még hébe-hóba talán hagyod is – de most mindent elkövethetsz, hogy senki ne fixáljon le, ne kérjen tőled holnapot, az újra való, hatalmas igényed ezzel megszüntetve. Türelmetlenséged, extrémséged el is űzi azokat, akik esetleg mindezt, téged meg nem értve megpróbálnak megkötni, amit persze egyáltalán nem bánsz, hisz máris itt van az új izgalom, az új kapcsolat.

Halak:
II.21. – III.20.

Az utóbbi időszak bezárkózását, melyet meglehet mélyrepülésként éltél vagy esetleg még most is élsz meg, ha ragaszkodsz hozzá – egy igazi, gyönyörű, végtelen szeretettel, odafigyeléssel teli szerelem oldhatja. Talán el sem mered hinni, hisz bánatod meglehet, már az egekben jár, az önbizalmad meg oly mélyen, mely már semmi hitet nem tud adni. Mégis itt van. A gondoskodó, együtt érző szeretet, melyet nem csak te kapsz, hanem te is árasztod magadból. Ne engedd, hogy barátaid lebeszéljenek róla, csak mert veled akarnak lenni!

betöltés...