Angelina Jolie vallomása: Braddel az élet maga volt a földi pokol

A sárdobálás folytatódik

Durvul a Brangelina-sztori. Egy naplóban Angelina Jolie kíméletlen őszinteséggel leírja, milyen volt az élet, mikor együtt voltak Brad Pittel, teszi mindezt úgy, hogy a színészt rossz fényben tüntesse fel. Az egykori Brangelina már a múlté, hónapok óta tart és a színésznő azóta is foggal-körömmel ragaszkodik ahhoz, hogy Brad egy kiállhatatlan figura, aki a gyerekeinek is csak ártott. De mit mond pontosan?

Which movie?❤️

Angelina Jolie (@angelinajolieofficial) által megosztott bejegyzés,

Földi pokol

“Angelina elhatározta, naplószerűen leírja majd, mit kellett átélnie, mialatt Brad Pitt felesége volt. Kezdve a színész alkoholfüggőségétől a dühkitörésein át a zavart viselkedéséig.” – alapoz egy bennfentes forrásra a National Enquirer, rájuk pedig az Ok!. Ki tudja, milyen bosszút forral még Angelina volt férje ellen és miért kapálózik kétségbeesetten, hogy ennyire ő jöjjön ki jól kettejük viszonyából, amikor a válásuk után szinte mindenki Brad oldalára állt, neki szurkoltak többen, hogy újra egyenesbe jöjjön az élete. Lehet, hogy ez az elkeseredett válasza arra, hogy a bíróság is elvette tőle a gyerekeit?

❤️

Angelina Jolie (@angelinajolieofficial) által megosztott bejegyzés,

Elvették tőle a gyerekeket

Angelina Joli gyerekei nélkül utazott Londonba. A színész/rendezőnő legújabb filmjét, ám a bíróság úgy döntött, nem tenne jót a hat gyereknek, ha édesanyjukkal tartanának a forgatásra és emiatt kiszakadnának jelenlegi környezetükből. A hivatalos ítélet hallatán Angelina állítólag összetört és azóta a londoni villájából mást sem hallani, mint őrjöngést és törést-zúzást…

❤️❤️❤️

Angelina Jolie (@angelinajolieofficial) által megosztott bejegyzés,

betöltés...