A 24 éves nő karjába vette a halott kisbabáját… majd ezt az üzenetet írta a gyilkosnak a Facebookon!

A 24 éves Kristian Guerrero, Texas államban boldog házaséletet élt férjével, Ehemann Fabian-al és első gyereküket várták. Csak néhány nappal ezelőtt tudták meg, hogy milyen nemű lesz a kisbaba: kisfiú aki apja nevét fogja majd viselni. Augusztus 2-án a fiatal terhes nő férjével San Antonioba mentek vacsorázni. De sajnos ez volt Fabian utolsó napja ebben az életben.

Az autópályán hirtelen szembejött velük egy őrülten száguldó, 21 éves részeg fiatal. Fabian a helyszínen életét vesztette. Kristiant kórházba szállították és ultrahangos felvételeket készítettek a kisbabáról, akinek egyre gyengült a szívverése. Néhány órával később a magzat elhalt. Az orvosok megindították a szülést, hogy a halott kisbabát eltávolítsák.

“Amikor a halott kisfiamat ölbe vettem, hirtelen, egy pillanatra megnyugodtam”, mesélte könnyes szemekkel a fiatal özvegy anyuka. “Amikor megnéztem a kis arcát, úgy éreztem, mintha Fabian velem lenne. Annyira hasonlított rá a kis arca. Bármilyen furcsán is hangzik, segített, hogy a halott gyermekem a kezemben tarthattam. Olyan volt, mintha ez lenne az utolsó esélyem, hogy újra láthassam a férjem. A kisbabám volt a legszebb dolog, amit valaha láttam.”

Alig lehet elképzelni, hogy milyen traumát élt át ez a fiatal nő, aki szinte összeroppant a fájdalomtól és a nagy veszteségtől ami érte őt. De a fiatal nő nem szeretné, hogy a családja hiába halt volna meg. Ezért ezeket a szavakat írta a Facebookon:

“Ez a fotó akkor készült, amikor “végre” én is kezemben tarthattam a fiamat. Így nézek ki a koraszülés után, közel 24 órával később, miután elvesztettem férjemet és kisbabámat az autó balesetben. Mindez azért történt, mert valaki úgy gondolta, hogy rendben van, részegen autót vezetni. Hát nincs rendben! Rendben van az, ha valaki nem engedi a barátját, hogy részegen vezessen, rendben van, ha valaki elveszi tőle a kulcsot, hogy meg se próbáljon részegen vezetni. Rendben van, ha felhívsz valakit, hogy jöjjön utánad és vigyen haza, mert berúgtál. Ez nem a gyengeség jele! Ez az érettség jele, hogy őszinte vagy magaddal és tudod, hogy milyen következményei lehetnek az ittas vezetésenek. Nem szégyen bevallani, hogy túl részeg vagyok ahhoz, hogy vezessek!! Nincs rendben, hogy valakinek tönkreteszed az egész életét, elveszed a szeretteit, megölsz valakit mielőtt kapott volna egy esélyt ebben a világban! Ez egyáltalán nem éri meg! A bűntudat miatt sem éri meg! Ne igyál, amikor vezetsz!!! Ne kockáztasd senkinek a szabadságát és a tiédet sem! Nem csak magadra jelentesz veszélyt, hanem mindenki életét veszélyezteted, aki az úton van! Én is majdnem meghaltam augusztus 2-án, de Isten valami mást tervezett. Soha nem fogom elfelejteni a férjem és a kisfiam! Ameddig élek, addig fogom terjeszteni ezt a történetet, abban a reményben, hogy meg fogom akadályozni, hogy bárki mással ez megtörténjen. Nem fogom engedni, hogy férjem és kisfiam halálesete hiábavaló legyen!”

Kristian ezzel a szörnyű tragédiával fog élni örökre. De remélhetőleg segíteni fog neki, hogy felrázza az embereket, és megakadályozza a felelőtlenség okozta baleseteket.

A 21 éves fiú túlélte a súlyos sérüléseket és emberölésért letartóztatták.

betöltés...