A jó nevelésnek bizony nyoma marad. Íme 15 végtelenül önzetlen kisgyerek!

Ha egy kisgyermek nevelésénél odafigyelünk és lehetőségeink szerint, a legjobb és legpéldamutatóbb gondoskodást adjuk neki, ami csak az erőnkből telik, az egy idő múlva százszorosan térül majd meg és maradandó nyoma marad a világ számára.

Ez a most hozott 15 kis lurkó is nagy valószínűséggel kiváló nevelésben részesült, hisz már most, olyan emberségről tettek tanúbizonyságot, amit sok felnőtt megirigyelhetne tőlük.

1. Ez a kis legény egy évig gyűjtögette a zsebpénzét, amikor pedig $120 gyűlt neki össze, egyik reggel beállított a szülei szobájába és azt mondta, hogy segíteni szeretne belőle a környéken élő hajléktalanoknak. Ételt és üdítőt ajándékozott nekik, ezzel minden spórolt pénzét felélve.

2. Ez a 9 éves srác állat menhelyet alakított a garázsukban, ahol minden környéken kóborló kutyusnak és macskának enni ad.

3. Ez a kisbaba az életéért kapaszkodó nyuszi szobornak próbál éppen segíteni… ?

4. Ezt a 8 éves kisfiút folyamatosan terrorizálták, amiért a hosszú hajával túl lányos lett a kinézete. A hosszú hajat valójában azért növesztette, hogy rákos gyerekeknek készíthessenek belőle parókát.

5. Ez a kis törpicsek egyszer megkérdezte, hogy miért kopasz a környékükön élő kislány, mire az anyukája felvilágosította, hogy azért, mert beteg. A kislány ezért levágatta a haját és a kislánynak adományozta.

6. Ez a kislány megkérdezte, hogy el-e tudja valakinek adni a plüss állatait azért, hogy a helybéli állat menhelyet támogathassa a befolyt pénzből.

7. A nagy testvér ott segít ahol tud a kistestvérnek!☺

8. Ennek a cicának egy gyulladásos megbetegedése volt, ezért a szülők megkérték a kislányukat, hogy bánjon vele óvatosan. A kislány erre azt mondta: ,,rendben, felolvasok akkor neki, hogy jobban legyen.”

9. Ez a 9 éves kislány saját kezűleg készített egy kis menedék házat a hajléktalanoknak, ahol étellel kedveskedik nekik.

10. Ezt a macsekot egy 8 éves kisfiú fogadta be egy éjszakára, az egyik nagy vihar alkalmával. A cicus azóta rendszerint visszatér és nagyon jó barátok lettek a kis sráccal.

11. Ezt a kutyust valaki meglőtte, amíg pedig a család várta, hogy kiérjenek az állatmentők, a kislány mindvégig mellette volt és kedves szavakkal nyugtatgatta, hogy ne aggódjon, mert minden rendben lesz és együtt fognak majd elmenni a játékboltba, ha jobban lesz a kutyus.

12. Ez a 13 éves kislány saját magától készített ennivalót a szüleinek a munkába. Senki sem kérte meg rá, teljesen magától lepte meg a szülőket, akiknek a táskájába csempészte a kézzel készített finom falatokat.

13. Carlitos minden megtakarított pénzéből mogyoróvajat vásárolt a helyi állatmenhelynek.

14. Ez a kislány ellopott és befogadott egy borjút, hogy megmentse őt a levágástól.

15. Ezt a kislányt elszomorította, hogy a Jurassic Park című filmben megsebesültek a dinoszauruszok, ezért bekötötte a dinóit, hogy ne essen bántódásuk.

betöltés...