Az orvos kivágta a hasából a halott babát, pár perc múlva valami meglepő történt

Jocelyn Robinson 9 hónapos terhes volt. Ignacio, a vőlegénye és ő nagyon várták már a picit, mert rég vágytak már babára, csak nehezen jött össze. Végre sikerült teherbe esnie.

Amikor Jocelyn fájásai megindultak, rohantak együtt a kórházba izgatottan, de boldogan. Ott azonban valami szörnyű történt. Jocelyn nem érezte jól magát, hirtelen erősen vérezni kezdett. Azonnal megultrahanozták, amint beértek, és az orvos Doctor Kimberly Sampson odament a leendő anyukához és borzalmas hírt közölt: a kisfiúnak, akit Noahnak neveztek el magukban, nincs szívhangja, meghalt az anyaméhben.

Egy másik doktor is elvégezte az ultrahangot, de az eredmény ugyanaz volt, senki nem talált szívhangot a babánál. Az anya és az apa zokogásban törtek ki, annyira várták már a kicsit, életük legszörnyűbb pillanatait élték át. Az orvosok szerint a placenta eltorlaszolta a szülőcsatornát, ezért nem is lehetett rendes szüléssel megszülni a babát, császármetszésre volt szükség. Amikor a műtétet elvégezték, valami csodálatos történt, Kiemelték az élettelen kis testet, de amint letették az édesanyja mellé, hirtelen elkezdett a baba levegőért kapkodni. Azonnal a csecsemő intenzívre vitték az orvosok, ahol kezelésbe vették. A kicsi még hetekig nagyon gyenge volt, nem lehetett tudni, életben marad-e, de a szülői szeretet visszahozta az életbe. Jocelyn a világ legboldogabb anyukája, hogy kezében tarthatja Noah-t. Ebből is látszik, ha egy vékony reménysugár van, akkor megtörténhet akármikor a csoda.

betöltés...