A fényképész két kisbabáról készít fotókat, s eközben egy képtelenséget fedez fel

Cassie Clay Hulte egy vasárnap jó helyen volt, jó időben. Éppen két újszülöttet fotózott, amikor egy nagyon különleges dolgot sikerült megörökíteni. Ez a kép az egész világot bejárta.

Morgan és Edwin Hernandez kérte meg őt, hogy Romeo-ról, az újszülött kisfiúról készítsen képet. Amit azonban senki nem tudott, az az volt, hogy a kisfiú mellett egy másik kiságyon egy újszülött kislány feküdt. A kislányt furcsa módon Juliának hívták.

Ott feküdtek tehát egymás mellett, születésük napján, Romeo és Julia.

Mikor a fényképész a fotót feltette az internetre, az nagyon gyorsan terjedt, érthető is, miért. Ezt írta a kép mellé:

“Éppen Dél-Karolinában, Blufftonban voltam, vasárnap délután 14 óra körül. Morgan és Edwin Hernandez kért meg, hogy kisbabájukról Romeo-ról képeket készítsek. Cassie később, Facebook oldalán ezt írta:18 órával és 8 perccel később Christiana és Allan Shifflett kislánya is megszületett, akik Juliának neveztek el.

“Mindkét család már jó előre kiválasztotta a baba nevét, nem ismerték egymást, egészen a mai napig”-mondta Cassie.

“Mindkét kisbaba egészséges és máris ők alkotják a világ legszebb párját.”

Alig Cassie feltette a képeket, azok szinte mindenütt elérhetőek voltak a neten. Mindenki óriási véletlennek hívta ezt a történetet.

Ki tudja, lehet hogy Romeo és Julia egyszer egy párt alkotnak, most azonban mindenképpen ők alkotják a világ legédesebb párját.

Oszd meg ezt a cikket  a Facebookon, ha tetszett!

betöltés...