8 évvel a nyolcas ikrek születése után – így néz ki Natalie és a gyerekek

8 évvel ezelőtt Natalie Suleman 8 gyönyörű gyermeknek adott életet, és mindannyiuk egészséges volt, írta a People. Ilyen még soha nem fordult elő az Egyesült Államokban ezért ez óriási média szenzáció volt.

Publiée par Nadya Suleman Fan Club sur Dimanche 28 août 2011

A híres “Nyolcgyerekes anyuka” nem volt férjnél, mesterséges megtermékenyítés útján lett terhes. Natalie története sok vitát váltott ki.

Publiée par Nadya Suleman Fan Club sur Vendredi 26 août 2011

Ne felejtsük el, hogy Natalienak volt már 6 gyermeke! Tehát a gyerekek száma így 14-r emelkedett. De sajnos a segélyekből nem tudott megélni és ezért pornófilmekben vállalt szereplést.

Publiée par Nadya Suleman Fan Club sur Jeudi 10 mai 2012

Csak jó néhány évvel később lépett ki ebből a szakmából és ma terapeutaként dolgozik. A nyolcasikrek, Noé, Josias, Isaïe, Nariyah, Maliyah, Jonas, Makai és Jérémie jól vannak, mindannyian vegetáriánusok.

Nadya SulemanOctober 18, 2009: Nadya Suleman photographed taking her kids to Toys 'R' Us in La Habra, California. Credit: Miguel Aguilar/INFphoto.com Ref.: infusla-043 © Miguel Aguilar

Publiée par Nadya Suleman Fan Club sur Vendredi 26 août 2011

Natalie 43 petesejtet fagyasztatott le. 2007-ben orvosa Dr. Kamrava 12 megtermékenyített petesejtet ültetett be 2-3 helyett. De ez Natalie saját döntése volt. 2011-ben azonban a Kalifornia Orvosi Társaság elvette Dr. Kamrav orvosi engedélyét.

Publiée par Nadya Suleman Fan Club sur Jeudi 10 mai 2012

Nataliet sokan kritizálták de akik ismerik, azt mondják ő egy csodálatos gondoskodó édesanya. Mindig is anya akart lenni és most 14 gyermeke van.

Publiée par Nadya Suleman Fan Club sur Vendredi 26 août 2011

A legfontosabb az, hogy Natalie és gyermekei jól vannak. Minden jót kívánunk az édesanyának és gyermekeinek. Kérjük oszd meg ezt a történetet barátaiddal a Facebook-on !

betöltés...