Szenzációs örömhírt jelentett be Tóth Gabi és Krausz Gábor!

Március elején vállalták fel a szerelmüket, most újabb fejezethez ért a pár kapcsolata.

Érkezett a szerelem

Az énekesnő tavaly szakított az előző párjával, azok után sokáig nem nagyon lehetett tudni, hogy áll a férfiakkal. Igaz, Tóth Gabi ebben az időszakban többször is hangsúlyozta, boldog ő egyedül is.

Majd egy idő után már szinte mindig hozzá is tette: tudja, szerelem nélkül nem élhet sokáig az ember. Aztán sokaknak hamar szemet is szúrt, a TV2 jóképű szakácsával flörtöl nyilvánosan a közösségi oldalain, és március elején világgá is kürtölték, szerelmesek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

☀️Hurrà nyaralunk! Hamarosan….. 🇬🇷❤️🇮🇹🧒🏼😍👨‍🍳 #veledutazom #crete #rome #greece #italy #mastercard #reklam #tothgabi #krauszgabor #tkg @4skandinavia

G à b o r K r a u s z (@gabor.krausz) által megosztott bejegyzés,

Nagy bejelentés

Az elmúlt hetekben Tóth Vera többször beszámolt róla a közösségi oldalain, ismét költözik. Pedig nem is olyan rég bútorozott négy kutyájával és cicájával. S hogy mi köze ennek Gabihoz?

Az énekesnő szerelme, Krausz Gábor most a közösségi oldalára töltött fel egy képet, ami alapján egyértelműen kiderül, épp ma költözik össze Gáborral. Valószínűleg ezért is kellett Verának kiköltöznie a közös albérletből. “Számomra nem kérdés, ki az év előadòja, énekesnője, barátja, társa! Szenzációs Nő vagy! Szeretlek” – írta a képéhez Krausz Gábor.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🧒🏼❤️👨🏻‍🍳Számomra nem kérdés ki az év előadòja, énekesnője, barátja, társa! Szenzáciòs Nő vagy! Szeretlek ❤️❤️❤️ #holnapkoltozunk #orokkeegyutt

G à b o r K r a u s z (@gabor.krausz) által megosztott bejegyzés,

betöltés...