Ez a transz férfi “előtte” és “utána” fotóval dokumentálta, ahogy nőből férfi lesz!

Ez a transz férfi átváltozását „előtte” és „utána” képekkel dokumentálta, mert annyira nőies volt, hogy az emberek nem hitték el, hogy transznemű.

View this post on Instagram

DONT JUDGE A BOOK BY ITS COVER. I am posting this picture to show that not everyone has to show "signs" to be transgender. You don't have to pass a test to prove you're trans…and you sure as hell don't need ANYONES approval but your own. This life is about finding yourself and becoming YOU. No one's journey is the same…so stop comparing yourself to others. When I came out people refused to believe I was a man because of how "Feminine" I presented for 18 years. So why am I posting this comparison? Because I want people to see it doesn't matter what some LOOKS like…if someone has the guts to tell you "I'm transgender" "I'm gay" "I'm bisexual" anything like that PLEASE BELIEVE them and be there for them because stereotypes need to be broken. #ftm #transman #transgender #transguy #transisbeautiful #trans #femaletomale #lgbtpride #polysexual #saga #genderfluid #queer #bisexual #noh8 #lgbt #gay #lesbian #loveislove #transformation #pride #blueeyes #beforeandafter #transpride #selflove #bodypositivity #loveyourself #vitamint #progress

A post shared by Jaimie Wilson (@tboy61915) on

Jaimie Wilson énekes, nőnemű volt és férfivé alakult át. Nem is olyan rég, a közösségi oldalán fedte fel átalakulását, hiszen követői nem hitték és nem is tudták elfogadni, hogy transznemű.

Jamie azért is osztott meg magáról képeket átalakulása előtti és utáni periódusáról, hogy az emberek láthassák, hogy nem minden transznemű embernél jelentkeznek a másik nem jellegzetességei még átalakulás előtt. Több mint 31.000-en kedvelték bejegyzését.

Mivel életének első 18 évében nagyon nőies volt, Jaimie Wilson kénytelen volt megdöbbentő képeket közzétenni, hogy az emberek elhiggyék, hogy ő egy transznemű férfi. Ezt azért is tette, hogy felhívja az emberek figyelmét arra, hogy nem minden transznemű mutatja a másik nem jellegzetességeit még az átalakulás előtt.

„Ne a borítójáról ítéljünk el egy könyvet.” – jegyezte meg, miközben a róla szóló képeket feltárta. Az első képen, még az átalakulása előtt, nőként láthatjuk, fekete fehérneműben pózolva, míg a másodikon már, az átalakulása után férfi alsóneműben modellkedik.

Jaimie megjegyezte, hogy „nem kell egy teszten teljesíteni, ahhoz, hogy bebizonyítsd, hogy transznemű vagy” és arra is felhívja a figyelmünket, hogy nem mindenkinek az útja azonos.

„Amikor elmondtam az embereknek, hogy transznemű vagyok, nem akarták elhinni, hogy férfi vagyok, annyira nőiesnek ismertek meg a 18 év alatt. Miért is tettem közzé ezt az összehasonlítást? Mert azt akartam, hogy az emberek lássák, nem számít, hogyan néz ki valaki, minek tűnik… Ha valakinek van bátorsága bevallani, hogy meleg, transznemű, biszexuális vagy bármi, kérlek higgy neki, és légy ott mellette, mert a sztereotípiákat meg kell törni.” – mondta.

View this post on Instagram

New YouTube video in BIO! It's a song I wrote about societies pressure to fit in…please check it out if you can & subscribe! I want to hear your feedback, tell me what you think! Also rockin my new #thisiswhattranslookslike shirt from @ftmmagazine Btw I did not make it through to the next round on The Voice. Even though today was a let down…I'm not going to give up on my music 💪🏼 I love what music has to offer and most importantly how it makes me feel. Thanks to all of you who continue to support me…you are awesome! #trans #transmen #transman #transgender #transisbeautiful #transmenofinstagram #transmenofig #ftm #femaletomale #f2m #lgbt #lovewins #loveislove #nohate #noh8 #androgynous #lgbtq #queer #genderqueer #genderfluid #vitamint #selfmademan #testosterone #transpride #transandproud #selflove #bewhoyouare #loveyourself #pride

A post shared by Jaimie Wilson (@tboy61915) on

betöltés...