A lovak a kertben alszanak – amikor a gazdájuk közelebb megy, óriásit nevet rajtuk

Ha valaki nem alszik eleget, akkor másnap gyakran ideges és nem tudja elvégezni a rá váró feladatokat. Emellett emertársainkkal is türelmetlenek vagyunk.

Mikor a lovak tulajdonosa egyik reggel kiment az istállóba és nem találta a helyükön az állatokat kicsit aggódni kezdett. Aztán elindult,hogy megkeresse őket és rájuk is lelt az óriási kertben. Meg is találta a lovakat,bár ez beletelt egy kis időbe.

A gazdi azt hitte valami nincs rendben velük, mert a lovak a fűben feküdtek és meg sem mozdultak. Ahogy közelebb ment hozzájuk, akkor látta, hogy egyszerűen békésen alszanak.

Ahogy közeledett a lovakhoz, furcsa hangra lett figyelmes. Amikor márcsak néhány méter választotta el a gazdit a lovaktól, akkor figyelt fel arra, hogy a hang a lovaktól származik.  A férfi ekkor hallotta meg, hogy a lovak alvás közben jóízűen horkolnak.  Az állatok pihentek ezért a gazdinak volt alkalma arra,hogy filmre vegye ezt a különös jelenséget. Azért is furcsa, hogy a lovak ilyen pózban aludtak, mert ezek az állatok szinte mindig készen állnak a mozgásra és nagyon éberek. De biztos, hogy nagyon fáradtak voltak, ezért döntöttek úgy, hogy fekvő pozícióban fognak pihenni.

Nézd meg a lenti filmet amelyben hallhatod a lovak horkolását, óriási! Te már hallottál valaha lovat horkolni?

betöltés...