Ezt hozza a Kecske Éve a kínai horoszkópban a szerelem, pénz és egészség terén

A 2015-ös év a kínai horoszkópban a Kecske éve, és 2015. február 19-én kezdődik. A Kecske Yin energia, a béke, a harmonikus együttélést és a nyugalom szimbóluma.

Kínában a kecske a művészetek jelképe. Kapcsolódik a passzív és gondoskodó időszakokhoz. Segíti azon múltbéli sebek gyógyulásában, melyeket olyan személyek okoztak, akiknek kevés tiszteletük van az emberiség, illetve az élet iránt.

A Kecske éve a közös hitben és a jóakarat reményében való összefogás éve lesz, és győzedelmeskedik a békés életet visszautasító erőkkel szemben.

De lássuk, mit is hoz a Kecske éve csillagjegyek szerint:

Kos: mozgalmas éve lesz a Kosnak a 2015-ös évben. Számos lehetőség nyílik előtte munkaügyben, a karrier területén, ami azt jelenti, hogy a szerelmi élet kissé háttérbe szorulhat. A 2015-ös év ideális a jövő megalapozásához, és a sikeres úton való elinduláshoz. Ami a pénzt illeti, a Kosoknak vissza kell venniük az impulzivitásukból, és figyeljenek a pénzzel való gazdálkodásra, így elkerülhetik, hogy adósságot halmozzanak fel.

Bika: a 2015-ös év nagyon jövedelmező lesz a Bika számára. A pénz a legváratlanabb pillanatokban találja meg a pénztárcájukba vezető utat, és olyan forrásokból származhat, amikre még csak nem is gondoltak. A jövő év a szerelem terén is igen biztató lesz, a meglévő kapcsolatok akár házasságba is torkollhatnak. A Bikák az egészség területén stabilitásra számíthatnak, hisz különösebb változás nem várható, ez viszont igaz a meglévő betegségekre is.

Ikrek: energikus év elé néznek a dinamikus Ikrek, akik úgy fogják érezni, hogy meghódíthatják az egész világot. A jegy szülötteire fontos döntések meghozatala vár a karrier területén, és ez nehézségeket okozhat. A problémákat ellensúlyozhatja, hogy jó eséllyel szerelembe esnek, ám nagyon óvatosnak kell lenniük a költekezés területén, hogy elkerüljék a felesleges kiadásokat.

Rák: vidámabb percek várnak a Rákra 2015-ben, mint 2014-ben, ami új barátokat, és sokkal több szórakozási lehetőségeket rejt magában. A jegy szülöttei tartsák nyitva jól a szemüket, mert a lelki társuk az orruk előtt van, csak észre kell venni őt. Ha sikerül túllépniük az az apró nehézségeken, jelentős előrehaladás vár rájuk a karrier területén.

Oroszlán: mozgalmas, sok utazással tarkított esztendő lesz a 2015 az Oroszlán számára. A jegy szülöttei vigyázzanak, hogy ne szemléljék negatív szemüvegen keresztül az életet. A szerelem területén sok változás nem várható, jó irányba akkor mozdulhatnak el a dolgok, ha az Oroszlán megtanulja jobban kontrollálni az érzelmeit. Egy hosszú vakáció jótékony hatással lehet az elmére, nyugalmat hozta, ami egyensúlyi állapotot eredményezhet.

Szűz: az egyik legszerencsésebb jegy a Szűz a 2015-ös év szempontjából. A jegy szülöttei számára minden téren gördülékenyen fognak menni a dolgok. Az egyedüli dolog, amire figyelniük kell az, hogy ne viselkedjenek feltűnő módon, amivel mások ellenszenvét vívhatják ki. Továbbá mosolyogjanak sokat, és nem vegyenek teljesen komolyan semmit.

Mérleg: a Mérleg jegyűeknek azon kell fáradozniuk, hogy szervezettebbek legyenek, ha meg akarják valósítani régóta dédelgetett álmaikat. Karrier területén előrelépések várhatók, ám szerelmi téren semmi váratlan nem várható, a komoly kapcsolatok jelentkezése pedig váratnak magukra. Fontos, hogy a jegy szülöttei visszanyerjék az elvesztett belső egyensúlyukat, és jól gazdálkodjanak a rendelkezésükre álló idővel.

Skorpió: a legfontosabb tanács a Skorpió számára az, hogy részletesen elemzést végezzen mielőtt döntéseket hozna 2015-ben. Próbáljon meg nyitottabb lenni, így előrelépésre számíthat a karrier területén. A pénz nem fog problémát jelenteni a jövő évben, és azok, akik párkapcsolatban élnek, el kezdenek a házasságon gondolkodni.

Nyilas: váratlan eseményekre számíthat a Nyilas 2015-ben, aki számára jó esély nyílik a szerelemre. Tolerancia területén fejlődés várható, megértőbbé válnak a kapcsolatokban, ami azt jelenti, hogy a jegy szülöttei lemondanak régi eszméikről és készek kitárni szívüket. Pénz és karrier területén változás nem várható, előrelépés abban az esetben remélhető, ha komolyabban veszik aktuális munkájukat.

Bak: jelentős előnyöket jelent a jegy szülöttei számára a 2015-ös év, és amit a legjobban szeretnének az egyensúly megteremtése. Amíg nem hagyják, hogy a változó lelkiállapotok erőteljes hatást gyakoroljanak rájuk, addig jó évre számíthatnak. Szerelem terén nem számíthatnak hosszabb kapcsolatokra, ám a meglévő kapcsolatok nagyon szépek lesznek, és számos tanulsággal szolgálnak.

Vízöntő: a munka területén többlettevékenységekre van szükség a Vízöntők részéről, akik kevésbé lesznek lelkesek 2015-ben. Mindezzel együtt a jövő év jónak ígérkezik egy új vállalkozás beindítására. Szerelmi téren a Vízöntők a régi problémájukkal küszködnek: elfelejtek néha, hogy a kalandok és a komoly kapcsolat nem mennek kéz a kézben. Türelemmel és bölcsességgel minden akadály áthidalható.

Halak: a halak számára a 2015-ös év nem jelent problémát pénzügyi szempontból, mivel jelentős előrelépésekre számíthat a karrierjében. Egészségi problémával nem fognak szembesülni, ám figyelniük kell arra, hogy módszeresebbek legyenek, és az érzelmeket hagyják a helyükön. Szerelmi téren sikerek várhatók, amennyiben megtalálják az egyensúlyt az érzelmek területén. Ellenkező esetben nagy esélyeket szalaszthatnak el.

betöltés...