Keanu Reeves megdöbbentő vallomása! Bár több ilyen csodálatos sztár élne a világon!

Keanu Reeves sokak számára csak a Mátrix c. film sztárjaként ismerős alak. Neo a kiválasztott. Azonban a kemény akcióhős valódi arcát és határtalan emberségét, csak kevesen ismerik…

Keanu Reeves sokak számára csak az akciófilmek világából ismerős, mint elentmondásos szépfiú karakter. Munkásságának számos kiemelkedő alkotása közül, talán máig a Mátrix trilógia a legismertebb.

Azonban csak nagyon kevesen ismerik a “kiválasztott” valódi arcát. Garantáljuk, hogy miután elolvastátok ezt a történetet, másként tekintetek majd “Neo”-ra:

“A legtöbb ember ismer engem, de nem ismeri a történetemet. 
3 évesen végignéztem, ahogy az apám elhagyott minket. Négy különböző iskolába jártam, mert diszlexiával küzdöttem, ami miatt végül nem sikerült felsőfokú végzettséget szereznem. 23 éves voltam, amikor a legjobb barátom, River Phoenix meghalt kábítószer-túladagolásban. 1998-ban találkoztam Jennifer Syme-mal, akivel azonnal szerelmesek lettünk, és egy év múlva már úton volt a kisbabánk. Rettenetes módon, nyolc hónap múlva halva született a lányunk. Teljesen maga alá temetett minket a bánat, ami egy idő után sajnos a kapcsolatunknak is végett vetett. Jennifer 18 hónap múlva meghalt egy autóbalesetben. . .

Azóta kerülöm a komoly kapcsolatokat és azt, hogy gyermekem legyen. A húgom leukémiás volt, de anyagi támogatással sikerült meggyógyulnia. A Matrixból származó bevételem 70 százalékát annak a kórháznak adományoztam, ahol a testvéremet kezelték. Azt hiszem, én vagyok az egyetlen hollywoodi sztár, aki nem lakik kastélyban. Nincsenek testőreim és nem viselek divatos ruhákat sem.

Bár 100 millió dollár a vagyonom, mindig metrón utazom, és imádom. Azt hiszem, mindannyian egyetérthetünk abban, hogy a tragédiák árnyékában is egy kiemelkedő személyiségű ember virágozhat! Bármin felül tudunk emelkedni! Nem számít, mi történik az életedben, le tudod győzni! Mert az életet érdemes élni!!” – Keanu Reeves

betöltés...