Két kéménycsövet rakott a hungarocell dobozba. A végeredmény egyszerűen elképesztő lett!

Így készítsünk, szinte ingyen, házi légkondit. Csupán pár hozzávalóra van szükségünk, és máris kész a nagyszerű találmány.

Embertelen meleg van. Ezt még valahogy a vízparton el lehet viselni, sőt akár élvezhetjük is, de a lakásban felbukkanó 30 fok bizony kiveri a biztosítékot. Ilyenkor még a legelvetemültebb légkondi-ellenesek is beszereznek egyet. Ne dobjuk ki a sok pénzt, készítsünk otthon olcsó hűtőberendezést.

Az alábbi videóban elleshetjük a módszert, amivel percek alatt olcsó légkondit dobhatunk  össze. Szükségünk lesz egy hűtőtáska formájú hungarocell dobozra, egy ventilátorra, két kisebb kéménycsőre, és jó sok fagyasztott zöldségre, vízre vagy jégre.

Tegyük a ventilátort a doboz tetejére, rajzoljuk körbe, és vágjuk ki a helyét, majd ugyanezt a műveletet végezzük el a csövekkel is. Ezután helyezzük a lyukakba a csöveket, és fejjel lefele a ventilátort.

Tegyünk a dobozba jeget vagy fagyasztott zöldséget, és kapcsoljuk be a ventilátort. Ha jól megtöltjük a dobozt, akár 3-6 órán keresztül is képes hűteni egy kisebb szobát.

betöltés...