Miért van ennyi 30-as szingli nő mostanában?

Amerre csak nézek mindenhol érett, gyönyörű 30 év körüli nőket látok és nemhogy családjuk, de még normális párlacsolatuk sincs, közben a fél életüket odaadnák, hogy legyen valakiük. Mitől van ez?
Tette fel a kérdést a Gyakorikérdések oldalán egy férfi. A legérdekesebb válaszokat kiszedtük nektek.

1.
“18/L vok az anyám szavaival élve egy párkapcsolat nem mindig tart sokáig, de ha mégis sok bonyodalom van az életük során és ezt kéne valahogy megoldaniuk.
Az én szemszögemből sajna sok férfi iszik, bulizik, veri vagy csalja a feleségét (kivételek vannak). Sajna sok nő marad ezek véget egyedül párkapcsolat és család nélkül.
A mostani fiatalabbak sem különbek az idősebb férfiaknál (kivétel van). Sajna néhány fiatal pl: 14-16 éves korosztály se érett meg arra, h rendes barátnője legyen mert az h “megb*om azt de jó volt én vagyok a király” nem nyerő az ilyet tökön kell rugni vagy elbeszélgetni vele.
Sajna a férfiak is sokszor ezt gondolják azt átvágnak egy 30 éves gyönyörü nőt és hova jutunk ki megint? arra, h sok egyedülálló nőt látunk. Sajnálom a mostani szemszög állásokat és h ennyien egyedül vannak.”

2.
“Lehet, hogy meg fogtok kövezni az egyik ok miatt – de akkor is ez van:

– a fogyasztói társadalom. Mindenkit arra nevelnek, hogy szerezzen meg mindent, és minden újat, és mindig a legjobbat. Ez párkapcsolatra lefordítva a nőnek a szőke herceget jelenti, fehér lovon. Alább nem adja – persze, hogy ez lesz a hatása.
Persze a férfiakkal is hasonló a helyzet (csak ott nem annyira súlyos, mert ők régebben is jobban válogattak, és elég, ha később megállaponak).

– az egyenjogúság. Régen a nőket ‘hosszútűrésre’ nevelték. Ma arra nevelik, hogy szerezzen meg mindent… lásd fönt.
Nem azt mondom, hogy a régi jobb volt – de stabilabb kapcsolatot jelentett. Ma sokszor emiatt borul a kapcsolat: és nagyon hamar borul. Régen a nők tartották össze a kapcsolatokat – ma már sokszor szerencsétlen férfi próbálja – ha tudja. Ritkán tudja, mert kevesebb érzéke van hozzá.”

3.
“Ez most kicsit olyan kérdés (már nem azért) hogy a víznek miért színtelen a színe?
Nem találják a boldogságot, feláldozzák magukat egy férfinak 21-24 éves korukba hozzámennek, rájönnek, hogy kis taknyosok ehhez, és elválnak.
Aztán nem lesz már kapcsolatuk soha a büdös életbe, ha meg lesz, akkor is csak ilyen 1-2 évesek vagy kevesebb.
Én biztos, hogy 30 éves koromig nem házasodok. Egy ember kb. 60 évig él és ha 25 évesen hozzámegy valakihez, akkor 35 évig vele lesz?? UGYAN MÁR!! Nah ez az én véleményem… ”
Giselle

forrás: gyakorikerdesek.hu

betöltés...