A 22 éves nő negyedszerre lesz terhes – amit az ultrahangfelvételen látnak gyönyörű és félelmetes is

John Lennon azt énekelte az egyik dalában: “Az élet az, ami történik veled, mikor Te éppen terveket szövögetsz”. Néha gyönyörű, néha pedig nagyon nehéz. Ezt gondolhatták a kisgyermekes szülök, Chloe és Rohan Dunstan is.

Az ausztrál pár Chloe és Rohan Dunstrannak három fiuk volt, 1,2 és 3 évesek voltak amikor  úgy döntöttek, még egy utolsó gyereket vállalnak. Mindennél jobban imádták gyermekeiket és azt gondolták, most talán kislányuk születik.

ELőször úgy tűnt, minden a terv szerint halad: a 22 éves Chloe teherbe esett és elkezdett nőni a pocakja. De néhány héttel később ez a három gyermekes édesanya érezte, hogy itt valami másképpen alakul. A hasa ugyanis nagyon gyorsan növekedett, egyszerűen nem akarta abbahagyni a növést.

Az ultrahang megmondta a választ: a lány hármasikreket várt. Nemsokára a három fiú még még két fiútestvért és egy lánytestvért kap. A gyerekek és pár is nagyon örültek a jó hírnek, de a hír csak rövid ideig volt jó. Az ultrahang felvétel kimutatta, hogy a picik közül a kislány nem kapott elég oxigént.

A családnak most szörnyű döntést kellett meghoznia. Hagyják meghalni a kislányt, még a méhben, azért, hogy a két kisfiú egészségesen fejlődjön tovább és császárral megszülessenek, vagy indítsák be a szülést. Ha az utóbbit választják, mindhárom gyermek élete veszélybe kerül, de így megmenthetik a kislányt.

Hosszú tanakodás után úgy döntöttek, mindhármukat meg akarják menteni. A harmadik trimeszter közepén az orvosok beindították a szülést. A gyerekek kicsik voltak mert korán születtek, de az volt inkább a fontos, hogy mindhárman életben voltak. A veszély azonban még nem múlt el.

A koraszülés miatt a piciknek még több hétig kórházban kellett maradniuk. Többször is kaptak vérátömlesztést. Még a szülés után is azon gondolkodtak a szülők, jól döntöttek-e, hiszen mindhárom gyermek életét kockára tették. Szerencsére mindhárom újszülött igazi harcos volt, napról napra javult az állapotuk.

9 héttel később a fiúk, Henry és Rufus hazamehettek apjukkal, míg a kislány Pearl még néhány hétig a kórházban maradt. Most, egy évvel később Chloe es Rohan hat gyermeket nevel, mindannyian öt évesnél kisebbek. De ez nem számít, ha tiéd a világ legszebb családja!

Ha még több képet szeretne látni a Dunstan családról, látogasson el az Instagram vagy a Facebook oldalukra, ahová Chloe rendszeresen felteszi az új képeket és új történeteket.

Ez a család még csak most kezdet a nagy utazást, de már bebizonyították, elég erősek ahhoz, hogy a nehézségeket megoldják.

betöltés...