A rákbeteg kislány sírdogál a fodrásznál – ekkor a mellette ülő idegen elképesztő dolgot tesz

Sok ember számára igen kényes kérdés a hajviselet. Ha nem jó a frizuránk, gyakran bizonytalannak érezzük magunkat. Főleg a lányoknál okozhat ez problémát mert a női szépség fogalma gyakran összekapcsolódik az egészséges, szép hajjal.

Morgan Hall egyik nap éppen a fodrásznál ült. Beteg volt aznap, de mivel már régen megvolt az időpontja aznapra, nem akarta lemondani.

A mellette ülő széken egy fiatal, hosszú hajú kislány ült és sírt, az édesanyja is sírt mellette. Megtudta, hogy a kislány rákbeteg, ezért kell levágatni a haját. Édesanyja azzal próbálta őt vigasztalni, hogy a kemoterápia után majd vissza fog nőni a haja.

Morgan bemutatkozott nekik és beszélgetni kezdtek. Kiderült, hogy a kislánynak agydaganata van, előrehaladott állapotban.

“A hajra túlságosan nagy hangsúlyt fektetünk. Gyere legyünk túl rajta mindketten. Majd megint meg fog nőni.”

-mondta Morgan a kislánynak aki hirtelen jókedvre derült, morgan pedig mintha kicsit meg is bánta volna a döntését.

“Valószínűleg nem éri el a 16 és a 21 évét sem, nem tudja meg mi az, hogy első szerelem, vagy az első tánc. Én meg stresszelek amiatt mert egy kicsit meg vagyok fázva és emiatt otthon maradok. Egyáltalán nem bántam meg, ez csak haj.”

https://www.facebook.com/lovewhatreallymatters/posts/1044642732224791:0

Nagyon sokan reagáltak erre a képre, amit a hölgy a Love What Matters oldalon tett közzé. Morgan rengeteg dícséretet kapott tettéért.

Egy ilyen történet emlékeztet minket arra, hogy a velünk történő apró dolgok egyáltalán nem olyan szörnyűek. Hálásnak kell lennünk, ha egészségesek vagyunk. Morgant a kislány betegsége emlékeztette erre és a nő spontán reakciója nagy segítség volt abban a pillanatban a kislány számára.

Kérjük oszd meg ezt a cikket, ha Rád is nagy hatással volt Morgan együttérző cselekedete.

betöltés...