A diákok felháborodtak a rettenetes döntés miatt: Az óvónőt az esküvői képe miatt rúgták ki

A szerelem a legszebb dolog a világon, és igazán csodálatos megtapasztalni ezt az érzést. De annak ellenére, hogy már 2018 van, az igaz szerelmet még mindig nem fogadják el a világ minden részén.

Sokan úgy vélik, hogy egy nőnek férjhez kell mennie és a meleg házasságnak nem szabad megtörténnie. És bár sokan nem értenek ezzel egyet, még mindig vannak olyan emberek, akik úgy gondolják, hogy a meleg házasság nem létezhet.

Egy amerikai óvónő Miamiban, az USA-ban nagy bajba került miután megosztotta az esküvői képét a közösségi médiában – később kirúgták. Írta meg a Miami Herald.

Publiée par Jocelyn Morffi sur Vendredi 1 janvier 2016

Jocelyn Morffi az elmúlt hét évben óvónőként dolgozott egy Miami-i katolikus intézményben, de már nem folytathatja a munkát. Miután megjelentette az esküvői képeit a közösségi médiában, Jocelynt kirúgták – és most a diákjai és szülei nagyon dühösek.

A múlt héten Jocelyn feleségül vett egy nőt, és így meleg házasságot kötött. Emiatt kirúgták a munkahelyéről, ahol már hét éve dolgozott, Jocelyn az Instagramon mondta el a rettenetes és ijesztő döntést.

“Ezen a hétvégén feleségül vettem az életem szerelmét, és ez azt eredményezte, hogy kirúgtak. A szemükben nem vagyok igaz katolikus a partneremmel kapcsolatos döntésem miatt – magyarázta az Instagramon.

Ezért a katolikus iskola úgy gondolta, hogy nem “igazi katolikus”, és így nem folytathatja a munkáját. Azonban az elbocsátás hírét a diákok és szüleik nem fogadták pozitívan.

Cintia Cini és 19 másik szülő összegyűlt az iskola udvarán, hogy tiltakozzanak az abszurd döntés ellen.

– Dühösek vagyunk. Úgy viselkedtek vele, mintha bűnöző lenne, még azt sem engedték, hogy elhozza a cuccait az osztályteremből – mondta Cintia az Uniladnak majd így folytatta:

– Nekünk csak az a fontos, hogy hogy bánik a gyerekekkel és hogyan tanít. Ő messze az egyik legjobb tanár az iskolában.

kép: via

A szülők kezdeményezése elindított egy folyamatot és Jocelyn a közösségi médián keresztül óriási támogatásban részesült, miközben egy petíció is indult az ügyében.

Úgy gondoljuk, hogy ez egy teljesen abszurd döntés és reméljük, hogy Jocelyn megmenekül.

Oszd meg ezt a cikket, ha egyetértesz!

betöltés...