Eleged van a vízkőlerakódásból? Csak 1 összetevő kell és máris gyönyörű tiszta lesz a csap

Nálad is biztosan előfordul, hogy a csap környékén lerakódik a vízkő és annak ellenére, hogy sok mindennel próbálod tisztítani, nem jön le? Nos, erre a problémára megtaláltuk a tökéletes megoldást!

Nem a legviccesebb dolog a takarítás, teljesen mindegy mennyire rendszerető valaki, senki sem élvezi azt ha órákon át kell takarítania. Vannak ennél sokkal jobb dolgok is.

De sajnos a szennyeződés mindig visszatérő probléma, akármennyire nem szeretjük a koszt. Az egyik bosszantó probléma az, hogy a fürdőszobai  és konyhai csapoknál gyakran lerakódik a vízkő.

De most egyetlen hozzávaló segítségével meg tudsz ettől szabadulni, semmilyen drága tisztítószer sem kell hozzá. Ami viszont kell, az már biztos, hogy van otthon – ez az ecet.

Ha kipróbálod az alábbi trükköt, olyan tiszta lesz a csap mint új korában!

Ezek a hozzávalók:

Egy tálka
Egy tisztítókendő
Egy szivacs (ami nem karcol) és ecet

Ezt kell tenned:

A kistálat töltsd meg ecettel. Ebbe tedd bele a törlőkendőt és hagyd, hogy magába szívja az összes ecetet. Ezek után tekered a kendőt a csap köré.

A kendőre önts még egy kis ecetet, hogy teljesen át legyen itatva és hagyd a csapon legalább 1 órán keresztül. Majd vedd le a kendőt és a vízkövet töröld le róla a szivaccsal.

Láthatod, hogy sokkal könnyebben lejön. Ha nagyon sok vízkő rakódott le, akkor ezt a folyamatot néhány alkalommal meg kell ismételned.

 Egyszerű, olcsó megoldás és nem kell vegyszert használnod.

A lenti filmben láthatod a Crouton Crackerjacks bemutatásában mit kell pontosan tenned.

betöltés...