A 18 négyzetméteres ház sokak számára álmaik háza – nézze meg, hogy néz ki belülről

Az úgynevezett “apró házak” manapság nagyon népszerűek. Ezek olyan építmények, melyek minden kényelemmel fel vannak szerelve, területük mégis kicsi. A kisebb házak gyakran a környezetre is jó hatással vannak,  és egészen megnőtt a kereslet irántuk. Ezek a típusú házak ugyanis olcsók és könnyen fűthetőek. Az is előfordul, hogy valaki felépít a telkén egy ilyen házat és aztán azt kiadja.

Chris Heinige egy olyan személy, aki apró házakat épít. Olyan családból származik, ahol művészek, tervezők és a kezükkel dolgozó emberek vannak. Édesapja, aki már nem él, a három fiával együtt az Egyesült Államok több államában összesen több, mint 100 ezer ilyen apró házat épített. Ezeket a házakat az édesanyja tervezte és ő még most is segít a tervezésben.

Mikor Chris 17 éves volt, nagyon megváltozott az élete. A keresztény hit egyik misszionáriusa lett, összesen húsz évet töltött el Hong Kongban, Japánban, Macauban és Indiában. Mikor Chris Japánban élt, nagyon megfogta őt az ottani egyszerű élet. Ez inspirálta őt tovább munkájában.

Az alábbi fotókon egy olyan ház látható, melyet Chris épített és árul. Ára 59 ezer dollár, a szállítási költségeket még ezen az összegen felül  külön kell fizetni.

A ház kívülről, ablakokkal, az ajtóval.

Ez itt a kényelmes nappali, a kanapéval, alatta  és mellette kreatív tároló részekkel.

A konyha, hűtővel, mikróval, tűzhellyel, mellette pedig a hálóhelyiségbe vezető lépcső.

A konyha másik oldala, felette a hálószoba.

A hálószoba, kényelmes ágy és sok tárolóhely a ruhák számára.

A fürdőszoba, szép kilátással.

A lépcső, mely mellett egy szép kerek ablak is helyet kapott. A lépcsőbe szekrények és még egy kis kandalló is helyet kapott!

A fürdőszoba másik vége, mosdókagylóval és tükörrel.

A kis ház hátsó része!

Önnek is tetszik ez a kis ház? Kérjük ossza meg ezt a cikket barátaival és családtagjaival!

betöltés...