Egy 4 perces gyakorlat, amely gyorsan és hatékonyan tünteti el a hasi zsírpárnákat!

Ahhoz, hogy vonzóak, fittek legyünk, nem kötelező rendszeresen konditerembe járni, vagy a legdrágább erőgépeket beszerezni, hiszen ha van bennünk egy kis kitartás, akkor a kívánatos testalkatért csak a videóban szereplő, 4 percig tartó gyakorlatsort kell elvégezni.

Amire még szükségünk lesz, egy kis szabadtérre, és egy fitneszszőnyegre. És kezdődhet is a munka. Ennél a gyakorlatsornál tényleg senkinek sem lehet kifogása, hiszen nem időigényes, mert 4 perc az egész, és egy fillérbe sem kerül, így bárki megengedheti magának.

A mozdulatsor lábollózással kezdődik: feküdjünk hanyatt, a kezünket tegyük a fenekünk alá, majd emeljük meg a lábainkat, és mintha ollóval vágnánk, kezdjük meg a mozgássort. Ezzel alaposan megdolgoztatjuk a hasizmainkat, egy percig kell ezt gyakorlatot művelni.

Ezután emeljük fel a lábunkat, és egy perc alatt annyiszor nyújtsuk fel a magasba, ahányszor csak tudjuk. A következő gyakorlatnál nyújtsuk előre a karokat, és csak a fenekünk érje a földet, majd kezdjük meg a húzódzkodásokat, ahogyan a felvételen látható, szintén egy percet kell így mozogni.

Ezután forduljunk meg, és támaszkodjunk a behajlított karunkra, és ebben a pozícióban próbáljuk megtartani magunkat, fél perc erejéig, majd támaszkodjunk csak az egyik karunkra 15 másodpercig, majd a másikra, szintén 15 másodpercig.

Rövid időn belül látványosan formásabb, izmosabb lesz a hasunk. Nagyon megéri!

betöltés...