Egy fiatal egyedülálló anyuka pózol 6 lányával – nézd meg, amikor mind megfordulnak

Lacy Dunkin már 25 évvel ezelőtt is tudta, hogy anyuka szeretne lenni házasság vagy anélkül.

Amikor 2000-ben megkapta a papírokat, hogy gyerekeket fogadjon örökbe, olyan telefonhívást kapott mely életét örökre megváltoztatta.

A telefon a gyermekvédelemtől jött, ahol olyan hölgyet keresetek, aki nem egy, kettő, vagy három, – hanem négy testvért egyszerre örökbe tudna fogadni.

Lacey úgy döntött, vállalja ezt a feladatot és a lányok hamarosan be is költöztek hozzá.

“Nem tudom megmagyarázni, miért éreztem rögtön, hogy igent kell mondanom, de megtettem.”- mondta Lacey. Egy pillanatra sem gondoltam arra, hogy szétválasszam őket, számomra vagy minden vagy semmi szituáció volt. – mondta a Country Living-nek.

Sajnos 9 hónappal azután, hogy a kislányok Lacey-hez beköltöztek, az édesanyjuk ismét szerette volna mind a négy lányt magához venni, sőt még egy kisbabát is vissza akart venni akit pedig időközben szintén örökbe fogadott egy másik család.

De egy hónappal később Lacey megint kapott egy telefont, ez alkalommal magától a lányok édesanyától.

A kislányok édesanyja úgy döntött, hogy lányainak a legjobbat szeretné ezért átadta a szülői jogokat Lacey-nek.

De az édesanya még egy kéréssel állt elő. Szerette volna Lacey-t megkérni, hogy a nemrég született kisbabáját is fogadja örökbe.

S bár Lacey készen állt erre a nagy feladatra és habozás nélkül örökbe fogadta a lányokat, a meglepetések sora folytatódott. Miközben az örökbefogadás már egy éve tartott, kiderült, hogy a kislányok édesanyja időközben megint terhes lett.

Lacey úgy döntött, ezt a kistestvért is örökbe fogadja. Igaz, hogy ez az örökbefogadási folyamat nagyon furcsán folyt le, mégis happy end-del fejeződött be.

“Nagyon sok boldogságot, szeretetet és káoszt is hoznak az életembe, de nélkülük minden olyan unalmas lenne.”-mondta Lacey a Country Living-nek.

“Nagy megtiszteltetés, hogy az édesanyjuk lehetek, imádom őket.”

Az örökbefogadás óta már három év eltelt, Lacey nagyon boldog a lányokkal. Sophia 9 éves, Natalie és Melanie 7 évesek, Kaylee 6 éves, Lea 4 és Cecily 2 éves. Együtt nőnek fel és olyan édesanyjuk van, aki egy pillanatig sem gondolkodott azon, hogy szétszakítsa őket.

Lacey nemrég feltett egy nagyon megható képet és ezt írta hozzá:

“Ez az anyaság. Annyira büszke vagyok ezekre a gyerekekre, hogy közzé szerettem volna tenni ezt a képet, amit én választottam ki.”

Nem azért választottam, mert szép, hanem azért mert kellemes emlékeket ébreszt bennem. Arra is emlékeztet, micsoda stressz és káosz előzte meg ezt a képet.

Amit itt nem látunk, azok a megjegyzések, a kiabálás, hogyan mosolyogjanak és a megjegyzés, hogy: Csak egy normális képet szeretnék rólatok, ez olyan nagy kérés?

Arra emlékeztet, hogy az élet még a nehéz helyzetekben is szép. Azt is fel kell ismernünk, hogy az élet nem kell, hogy mindig tökéletes legyen.”

Micsoda fantasztikus édesanyjuk van ezeknek a lányoknak!

betöltés...