Így varázsold gyönyörűvé az arcod 1 perc alatt!

Az időjárás, a kozmetikumok, az életmód és sok más tényező befolyásolja az arcunk szépségét, ezért mindenkinek jól jöhet egy egy perces “varázslat”, ami gyönyörűvé, puhává és ragyogóvá varázsolja az arcot.

Ha eleged van már abból, hogy a századik kozmetikai terméket is kipróbáld és újból jó mélyre nyúlj a pénztárcádba egy hatékony krém miatt, akkor itt az idő, hogy fillérekből és nagyon egyszerűen, ráadásul, 1 perc alatt elérd azt, amit szeretnél. Ha tükörbe nézel majd ezután a módszer után és megérinted az arcod, te is meg fogsz lepődni azon, hogy ez eddig miért nem jutott eszedbe vagy hogy nem olvastál még erről eddig sehol.

Amire szükséged lesz:

  • 1 evőkanál kristálycukor vagy barna cukor
  • 1,5 evőkanál olívaolaj

A kép csak illusztráció!

Az elkészítése nagyon egyszerű, hiszen csak össze kell keverni a kettő és már kész is. A használata ugyanilyen gyors, hiszen csak meg kell tisztítanod előtte a bőröd,majd az ujjaid segítségével felvinni az arcra és 1 percig körkörös mozdulatokkal masszíroznod. Végül langyos vízzel alaposan öblítsd le, az olaj miatt használhatsz arclemosót vagy arclemosó tejet, hogy könnyebben lejöjjön az olaj.

Az eredmény téged is meglep majd, bőröd kivirul, lágy, puha tapintású lesz, az elhalt hámsejtektől megszabadulhatsz. Az arcod felfrissül a cukor masszírozásának köszönhetően, ráncaid egy bizonyos idő elteltével kisimulnak, elhalványodnak, a bőr vérkeringése zavartalanul működik majd. Ez utóbbi eredményeként kevesebb pattanás jelenik majd meg az arcodon.

betöltés...