Ez az anyuka lefotózta a terhes pocakját. Amikor az orvosok meglátták, megszólalni sem tudtak

A 29 éves anyuka úgy tudta ikrei lesznek, ám a 20. héten az orvosok valami egészen furcsát találtak az ultrahangon, amitől elállt a szavuk!

Sammi Edes nagyon örült a babáinak, míg az orvosok megdöbbentő híreket közöltek vele. A 20. héten észrevettek egy harmadik szívverést is, így a fiatal, egyedülálló anyuka nem csak két, de három kisfiúval volt terhes.


Sajnos nem sokáig örülhetett a hírnek, ugyanis a három kisbaba mindössze egyetlen placentával rendelkezett, így nagy volt az esélye, hogy egyikük nem éli túl a szülést, de akár mind a hármukra is veszéllyel lehet.
Samminek választania kellett, elveteti harmadik, és egyben legkisebb magzatát, vagy kockáztat, de lehet, hogy elveszíti mind a hármójukat. A nő teljesen kétségbeesett, hiszen ilyen helyzetben mi lehet a helyes döntés? Végül megtartotta a babákat, nem akarta megfosztani egyiküket sem az élethez való jogától, és alig tíz héttel később világra is hozta őket.

Az orvosok hatalmas meglepetésére mindhárom kisfiú egészséges volt, még a legkisebb, Thomas is, akiről azt gondolták, hogy nem fog életben maradni. Az anyuka nagyon boldog tehát, hogy végül a helyes döntést hozta meg, és más anyákat is arra biztat, hogy bízzanak az ösztöneikben, még ha minden érv ellenük szól is.

betöltés...