Válassz egy fát, elmondjuk, mi vár rád a jövőben – Nem mindennapi változások jöhetnek

Kíváncsi vagy, mit tartogatnak az előtted álló napok? Akkor csináld meg gyorstesztünket: válassz egy fát, mi pedig elmondjuk főbb jellemvonásaidat, illetve azt, mire számíthatsz a közeljövőben. Hajrá!

Válassz egy fát!

Első fa

A fekete háttér előtt álló fa nagyon összetett személyiséget takar. Mindig azon dolgozol, hogyan tudnád fejleszteni magadat, bújod az önmegismerést segítő könyveket és arra törekszel, hogy tisztában legyél az erősségeiddel és a gyengeségeiddel is. Így szeretnél hatékonyabban kommunikálni a környezeteddel, így szeretnéd jobban megértetni magad másokkal. A jövőben több konfliktusra is számíthatsz, mert sokan azt hiszik, hogy önös érdekeket képviselsz, azért foglalkozol ennyit magaddal – ne akarj mindenkit meggyőzni, engedd el a dolgot, különben beleőrülsz.

Második fa

Ha a zöld, kerek lombú fára esett a választásod, akkor megbízható, őszinte ember vagy, akinek a véleményére mindig adnak a barátok, ismerősök, családtagok. Keményen dolgozol és tudod, hogy mi kell ahhoz, hogy sikert érj el. Jó mesélő vagy, élvezet hallgatni, amikor sztorizol, nagyon bele tudod élni magad az adott történetbe. A legtöbb esetben pozitívan szemléled az életet, és megpróbálod csak a jó dolgokat észrevenni. Rövid időn belül nagy szükség lesz rád, nagyobb, mint eddig bármikor – támogasd azt, aki hozzád fordul!

Harmadik fa

A halvány zöldben pompázó növény azt jelzi, hogy szereted és igényled a magányt, mert ilyenkor tudsz igazán elgondolkodni az életeden, a sorsodon, énidő nélkül egyszerűen nem tudsz létezni. Néha kicsit kényelmetlenül érzed magad emiatt, de nem kell, akik ismernek és kedvelnek, akkor meg fogják érteni, hogy térre van szükséged. Ha követed az utat, amit magad számára kijelölsz, akkor nagyon boldog életed lehet – ez különösen a közeljövőben fontos, amikor sokan fognak támadni introvertált személyiséged miatt.

Negyedik fa

A lila csíkos háttér előtt álló fa arra utal, hogy kellemes, kedves személyiség vagy, akit mindenki szeret. Kiegyensúlyozott és természetes a viselkedésed, nehéz kihozni a sodrodból, általában sokkal jobban szereted megbeszélni a dolgokat, mint belemenni bármilyen konfliktusba. Hiszed, hogy az életed minden területét össze tudod hangolni, hiszed, hogy mindenhol helyt tudsz állni és hiszed, hogy a lelkedben is harmónia uralkodhat. Ez a felfogásod a jövőben próba elé is lesz állítva, figyelj, hogy ne billenjen ki a mérleg nyelve!

Ötödik fa

A fehér pamacsos fa kétséget sem hagy afelől, hogy szabad, független személyiség vagy, aki szereti a saját útját járni és nem tűr beleszólást abba, amit csinál. Imádod a kalandokat, kifejezetten keresed az olyan helyzeteket, amikben megmérettetheted magad. Vigyázz, a közeljövőben rátalálsz valakire, aki miatt muszáj leszel „szabályosabb” életet élni – hidd el, megéri!

Hatodik fa

A hatodik fán alig van levél, ami pontosan megmutatja, milyen puritán életet élsz. Nem szereted kimutatni az érzelmeidet, mert félsz, hogy megsebeznek, kevés embert engedsz közel magadhoz, és hajlamos vagy az élet negatív oldalát nézni. Pedig a lelked mélyén imádod, ha szeretnek és te is nagyon vágysz az ölelésre, az elismerésre. A jövőre nézve az a tanácsunk, hogy próbálj meg nyitni mások és igen, önmagad felé is, mert ha nem teszed, magányos életre számíthatsz! Egy olyan emberhez, aki mindig bezárul, akár a kagyló, egy idő után már nem fognak közeledni.

Hetedik fa

A hetedik fának gyönyörű, kacskaringós ágai vannak és kék háttér előtt növekszik, amiből az derül ki, hogy erős, legyőzhetetlen személyiség vagy. Még a legvadabb vihart is könnyedén veszed, kitartasz, akár a kőszikla és másokat is hasonló erővel vagy képes támogatni. Jó a humorod és rugalmas is vagy, ennek köszönhetően a legtöbb téren megállod a helyed. A jövőben azonban történhet valami olyan tragédia, ami minden eddiginél jobban próbára teszi a kitartásodat: most lesz csak igazán szükség arra, hogy kemény maradj.

Nyolcadik fa

A nyolcadik fa vibráló, energikus színű háttér előtt áll, ami tökéletesen leírja a személyiségedet: te is ilyen Duracell nyuszi vagy, aki soha meg nem áll, akinek mindig van ereje egy újabb bulihoz, munkához, kiránduláshoz. Szeretsz kockázatot vállalni, azt vallod, hogy az életet élni kell, nem túlélni. Szenvedélyes vagy a szerelemben is, egy befelé forduló partner mellett nem találnád meg a helyed. Vagy mégis? Pontosan egy ilyen embert sodor majd utadba az élet, és hidd el, egészen oda leszel érte.

Kilencedik fa

Te vagy a leghálásabb természet, akit a Föld hordott a hátán, ha az utolsó fára esett a választásod. Mindig megköszönöd a sorsnak, bármit is kapsz, hiszen az az elved, hogy csak így lehet elérni valamit az életben. Jó szándékú vagy és nagyon jólelkű, senkitől nem sajnálsz semmit, örülsz, ha segíthetsz. Lojális barát vagy, tiszta, egyenes személyiségeddel mindenhova fényt viszel. A közeljövőben hatalmas ajándékot kapsz a sorstól, valami olyat, amire mindig is vágytál – csak győzd kivárni!

betöltés...