Te melyik képet választanád? Ezt árulja el rólad!

Számodra melyik a legrémisztőbb? Válassz, tudj meg magadról többet!

Nézd meg jól az alábbi 6 képet, és döntsd el, számodra melyik tűnik a leginkább rémisztőnek. Félelmeink szintén sokat árulnak el rólunk, így most is kicsit közelebb kerülhetsz önmagadhoz, ha elolvasod, hogy a képek milyen jelentéssel bírnak.

1-es kép, hullám

Félsz az ismeretlentől, illetve a rendezetlen, káoszos helyzetektől. Akkor érzed magad biztonságban, ha a körülötted zajló eseményeket könnyen átlátod és tudod minek mi a következménye. A gondolat, hogy valahová nem ér el a kezed, hogy valamit nem tudsz befolyásolni, irányítani, az bizony megrémiszt téged. Szigorú, következetes ember vagy, amolyan vezető személyiség! Te vagy a hangadó, te állsz ki másokért is!

2-es kép, mélység

Félsz az emberek hátsó szándékaitól. Igyekszel mindenkiről a legjobbat, legpozitívabbat képzelni, de sokszor nem enged  nyugodni egy hang belül, amely csak is azt jelzi, hogy nem szabad az adott személyben megbízni. A legnagyobb félelmed az, hogy közel engedsz magadhoz valakit, aki aztán kihasználva a bizalmadat átver. Éppen ezért, nem is egyszerű közel kerülni hozzád. Szűkszavú alkat vagy, aki nem szeret a társaság középpontjában lenni, csak az általad kiválasztott emberekkel folytatsz hosszas beszélgetéseket.

3-as kép, alagút

Nehéz esetnek tartod magad, aki bonyolult és olykor érthetetlen. Igyekszel mindig színes, fejtörő feladatokat kitalálni, mert szereted a kihívásokat. Munkában is arra törekszel, hogy a lehető legösszetettebb folyamatokat végezhesd. Azért van ez így, mert attól félsz, hogy egyszer önmagad és mások számára is unalmassá válsz. Egyébként társasági ember vagy, jó a humorérzéked.

4-es kép, elhagyatott ház

Legnagyobb félelmed a pénzügyi instabilitás körül forog. Nagyon tartasz attól, hogy nem tudod magadat és a családodat ellátni szülői vagy baráti segítség nélkül. Hajlandó vagy keményen dolgozni az önállóság érdekében, de sajnos az élet tud igazságtalan helyzeteket is hozni, amikor rá vagyunk kényszerítve a segítségkérésre. Egyébként egy kedves, gondoskodó ember vagy, aki szeret másoknak segítő kezet nyújtani.

5-ös kép, lépcső a semmibe

Kísért a múltad. Történt veled valamilyen trauma, amit nem tudsz megemészteni? Erre utal, ha ezt a képet választottad. Életünk töréseivel nem könnyű megbírkózni, éppen ezért nem kell szégyellni, ha esetleg még nem sikerült. Az a fontos, hogy fogadjuk el a probléma létét, és keressük meg a megfelelő módját a trauma feldolgozásának, akár egy szakember személyében. Egyébként egy rendkívül szenzitív ember vagy, aki könnyen ráhangolódik másokra, de megbántani is nagyon könnyű.

6-os kép, a kaszás

Félsz a változásoktól. Nem szereted az új dolgokat, mert nem tudod mit várhatsz tőlük. Nem szívesen változtatsz azokon a szokásaidon, amelyek már rutinszerűvé váltak életedben. Minden újdonsághoz keményen meg kell erőszakolnod önmagad még akkor is, ha tudod, hogy a változtatás szükséges. Egyébként egy szorgalmas, elszánt, kitartó ember vagy, aki nem ismer lehetetlent. Amit egyszer a fejedbe veszel, az előbb vagy utóbb létrejön.

betöltés...